Lillesøster Kendall ved at blive stor

Den yngste Kardashian får mere og mere held med model-karrieren

Hun har ikke ligefrem statur som sin halvsøster, Kim Kardashian, og det er 19-årige Kendall Jenner nok godt tilfreds med.

Hvor Kims former er legendariske, er Kendall mynde-slank, og det har givet grobund til en model-karriere, der bare ryger mod skyerne - selvfølgelig også hjulpet på vej af den øvrige families opsigtsvækkende gøren og laden i mediebilledet.

 

Men uanset hvad hendes berømmelse skyldes, så kan ingen tage fra Kendall Jenner, at hun ser hammergodt ud, og det benytter magasinet Allure i dets marts-udgave til at præsentere hende på coveret og over flere sider inde i bladet.

Se billederne her

Nydeligt, må man sige. Billederne af Kendall i badedragt - på flere af dem med den abe, Ross havde som kæledyr i tv-serien 'Friends' ved sin side  eller ligefrem på skuldrene - er taget af fotografen Mario Testino.

Intl. kendte - 11. feb. 2015 - kl. 07:06 Familien raser over Kim K: Du sladrede!

Nisserne er frække i år. (Love magazine) Intl. kendte - 2. dec. 2014 - kl. 14:03 Kendall Jenner: Fræk nissepige

Kendall Jenner i nyt frækt foto. (Privatfoto) Intl. kendte - 11. sep. 2014 - kl. 14:59 Kendall Jenner i fødsels-habit

Han var så stolt af sit arbejde, at han straks satte et af billederne på sin Instagram-profil, så flere kan se og nyde den smilende dejlighed med aben.

Kendall Jenner afslører iøvrigt i det medfølgende interview, at hun er klar til at droppe familie-serien 'Keeping up with the Kardashjians' for at hellige sig sin model-karriere.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere