Lindsay Lohan gået under bordet

Men hun har nu ikke drukket sig derned, hævder fotografen

Når det handler om Lindsay Lohan kunne man være fristet til at tro, at hun har drukket sig selv under bordet på dette billede fra en natklub i Sao Paulo, Brasilien.

Den problemfyldte skuespiller sidder i snavs på gulvet, omgivet af glas og cigaretskod, mens en mand med en cigaret i hånden sidder på hug for at tale med hende. Ved bordet sidder et par andre mænd med glas i hånden.

Se også: Far frygter Lindsay Lohan vil døSe også: Skandaledronningen Lohan tvunget på afvænning i 90 dageSe også: Dommer sender Lindsay Lohan til psykolog

Men ifølge oplysninger, der følger med billedet på Twitter, handler det ikke om en Lindsay-pige, der har fået for meget ind under vesten.

Åbner tøjkæde
'Bafáo! Til fest i Sao Paulo, Lindsay Lohan næger at blive fotograferet og gemmer sig under DJ-bordet', skriver fotografen, der har tweetet billedet.

 

Lindsay Lohan er i Brasilien for at åbne en tøjkæde, før hun til maj lader sig indskrive på en afvænnings-klinik, som hun blev dømt til for nylig i en sag, hvor hun stod anklaget for at have løjet for politiet om et færdselsuheld.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere