Målmand tigger Elton John: Aflys i København

Watford-målmand Ben Foster mener ikke, at den britiske sanger har et valg overhovedet

Elton John ejede Watford fra 1976 til 1987 og igen fra 1997 til 2002. I dag er han ærespræsident og fik i  2014 en tribune opkaldt efter sig. Foto: Polfoto
Elton John ejede Watford fra 1976 til 1987 og igen fra 1997 til 2002. I dag er han ærespræsident og fik i 2014 en tribune opkaldt efter sig. Foto: Polfoto

18. maj gæster Elton John Danmark og giver koncert i en udsolgt Royal Arena - eller gør han?

Hvis det står til Premier League-keeperen Ben Foster, skal den 72-årige sanger aflyse sin optræden på dansk grund omgående. Det skriver The Sun.

Årsagen er den, at lige præcis 18. maj skal Watford, der har Foster mellem stængerne, spille FA Cup-finale mod Manchester City på Wembley Stadium i London. Kampen fløjtes i gang klokken 18 og bare to timer senere skal Elton John stå på scenen i København.

Se også: Rasende på syg Elton John

Derfor kan det selvsagt ikke lade sig gøre for Elton John at overvære klubben, som han en gang ejede og nu er æresmedlem af, spille den prestigefulde finale.

Men for Ben Foster er der slet ingen tvivl om, hvad musikeren skal gøre.

- Det er ikke et dilemma. Han skal aflyse lige nu, siger han til The Sun og fortsætter.

- Jeg kender masser af mennesker, som jeg ved, skal holde bryllup og sådan noget den dag. Men det er deres egen skyld, pikhoveder. At booke et bryllup om sommeren på den finaledagen..., siger han.

Se også: Popgigant til Royal Arena to gange

Nu lå det ikke lige frem i kortene, at Watford, der aldrig har vundet et trofæ, skulle nå til finalen i den store af de to pokalturneringer i England. Men det vil den tidligere landsholdskeeper sådan set blæse på.

- Jeg tror ikke, du kunne have forudsagt det i begyndelsen af sæsonen. Men da sæsonen kom i gang, var det indlysende, at vi havde chancen for at gøre noget stort, siger han.

Elton John er med garanti ærgerlig over sammenfaldet mellem koncerten i Danmark og Watfords finale, men der er ingen forlydener om, at han så meget som overvejer at droppe koncerten i København på hans Farewell Yellow Brick Road-tur.

Ben Foster vil i øvrigt ikke selv spille FA Cup-finalen. Den overlader Watfords 36-årige førstemålmand til reserven, Heurelho Gomes, der har stået i klubbens pokalkampe.

Se også: Popchok: Elton John vild med jyde

- Heurelho fortjener det, det gør han virkelig, har Foster tidligere sagt.

Ben Foster har ikke selv tænkt sig at spille finalen. Foto: Ritzau Scanpix
Ben Foster har ikke selv tænkt sig at spille finalen. Foto: Ritzau Scanpix
 

68 kommentarer
Vis kommentarer