Måtte aflive hvalpen Brutus: Åd giftig svamp

The Rocks lille hund nåede ikke at blive mange måneder gammel

The Rock med Brutus, der mistede livet efter at have spist en giftig svamp. (Privatfoto)
The Rock med Brutus, der mistede livet efter at have spist en giftig svamp. (Privatfoto)

'Endnu en påmindelse om, at vi skal leve og elske så meget vi kan i dag, da vi aldrig har en garanti for i morgen', skriver Hollywood-bøffen Dwayne 'The Rock' Johnson på Instagram sammen med et billede af hvalpen Brutus.

Den lille fyr, der kun var et på måneder gammel, måtte aflives forleden, da han uforvarende havde spist en svamp af den giftige slags.

Det kunne den lille hundekrop ikke kapere og selv efter at have været indlagt på dyrehospital, hvor han blev lagt i respirator, var der intet at gøre.

Se også: The Rock blev et bjerg til Hercules

Kun få timer efter at den lille hvalp havde løbet rundt og leget, endte hans liv, da The Rock sammen med sin kæreste, sangeren Laura Hashian, besluttede, at der ikke var nogen grund til at forlænge hvalpens lidelser.

'Omkring 23.15 i aftes måtte jeg og Laura Hashian tage den smertefulde beslutning at gøre en ende på Brutus' lidelse ved at slukke respiratoren og sende hans sjæl til hvalpehimlen. Jeg holdt hans lille pote, mens han endelig fik fred', skriver 'San Andreas'-skuespilleren på Instagram, hvor han også forklarer, hvordan Brutus blev så syg, at han måtte aflives:

'Som alle hvalpe og hunde gør, spiste han en svamp, mens han legede udenfor med sin bror, Hobbs. Denne svamp viste sig at indeholde dødelig gift og i løbet af timer ødelagde det hans lever og immunsystem så meget, at der ikke var nogen vej tilbage.'

Helikopterpiloten Ray (Dwayne Johnson) redder kernefamilien i ny apokalypsefilm. (Foto: SF Film) Filmanmeldelser - 27. maj. 2015 - kl. 16:48 Ny film med 'The Rock' er katastrofalt ringe

39 kommentarer
Vis kommentarer