'Mad Men'-mand i grusom afstraffelse

Jon Hamm stod bag vildt 'optagelses-ritual' for nye studerende som ung på Texas-universitet

'Mad Men'-stjernen Jon Hamm blev i 1990 sigtet for et voldsomt overfald på en medstuderende på universitetet i Austin, Texas, afslører rets-papirer, som Star magazine har fået fingre i.

De eksplosive papirer fortæller, at den nu 44-årige stjerne i sine unge år var noget af en bølle, som gik langt over stregen, da han som andetårs-studerende stod i spidsen for at føre 'optagelses-ritualet' for nye studerende ud i livet.

Det gik ud over en unavngiven 21-årig studerende, som ifølge rets-papirerne blev udsat for to timers brutal afstraffelse, der startede kl. 2.30 om natten, da den unge mand blev kaldt til det rum, hvor Hamm og andre fra hans slæng opholdt sig.

- Det bliver en lang nat, fik den nye dreng at vide igen og igen.

Ild i bukserne
Så begyndte det ellers. Den anonyme unge mand blev slået 30 gange med en træ-genstand, og han blev løftet op i sine underbukser, som blev 'skubbet frem og tilbage som en motor-sav'.

Så blev han slæbt ned i et kælder-lokale, hvor Hamm slog ham i gulvet og derefter stillede sig med fuld vægt på hans rygsøjle.

Se også: Aniston troede hun var dum: Men hun er ordblind

Se også: Her er brutal vold bedre end sex

Derefter satte Hamm ild til den chokerede unge mands bukser og nægtede ham lov til at banke flammerne ud. Han måtte kun puste dem ud.

Slæbt rundt i genitalierne
Til slut blev han ført til et såkaldt 'party-room', hvor Hamm placerede et hammer-hoved rundt om hans genitalier og slæbte ham rundt i værelset.

Men ifølge papirerne havde Jon Hamm ikke fået bnok. Bagefter gik han ind til en anden ny studerende, der fik samme behandling.

Jude Law skal endnu en gang være far, selvom han ikke længere er sammen med barnets mor. (Foto: AP) flash - 19. okt. 2014 - kl. 17:16 Hollywood-hunk får kærlighedsbarn IGEN

Morgenen efter meldte moderen til den først afstraffede Hamm og hans venner til politiet. Tre af dem blev idømt 30 dages fængsel, mens det af ukendte grunde lykkedes Jon Hamm at indgå en aftale i 1995, hvorved sigtelserne mod ham blev droppet.

0 kommentarer
Vis kommentarer