Mad Men-stjerne indlagt for alkoholmisbrug

Skuespilleren Jon Hamm fra serien 'Mad Men' har netop gennemgået et behandlingsforløb på en afvænningsklinik for sit massive alkoholmisbrug

Tirsdag blev Jon Hamm spottet i Los Angeles' lufthavnen LAX med drikkende af en vandflaske. (Video: Splash)

Han er kendt for rollen som den drinks- og dameglade reklamemand Don Draper i successerien 'Mad Men', men indtagelsen af alkohol har privat fyldt for meget for seriens hovedrolleindehaver Jon Hamm.

Derfor har den 44-årige skuespiller ladet sig indlægge til et behandlingsforløb på en afvænningsklinik for få styr på sit alkoholmisbrug.

Det meddeler hans repræsentant, Annett Wolf, i en udsendt erklæring, som blandt andet avisen The Guardian har bragt.

- Jon Hamm har for nylig færdiggjort behandlingen mod sin alkoholafhængig, lyder det i den korte erklæring, der tilføjer, at indlæggelsen er sket med stor støtte fra Hamms kæreste gennem 18 år, skuespillerinden og manuskriptforfatteren Jennifer Westfeldt.

- De beder om, at folk respekterer deres privatliv, tilføjer Hamms talsperson i de sparsomme detaljer om indlæggelsen.

Andre dæmoner
Hamm har - ud over alkohol - også haft andre dæmoner at slås med, og i et interview med 'The Observer' i 2010 fortalte han, hvordan han tidligere har kæmpet mod kronisk depression efter sin fars død.

- Jeg havde det virkelig dårligt. Jeg gik i terapi og fik antidepressiver, som hjalp mig. Det giver et andet perspektiv, når man er helt fortabt i en ond spiral, lød det dengang fra Hamm, der efter sit alkoholmisbrug endnu en gang har været nødt til at søge professionel hjælp for sine problemer.

Filmnyheder - 25. feb. 2015 - kl. 13:30 Mad Men snart slut: Se den nostalgiske trailer

For sin rolle som Don Draper har Jon Hamm fået hele syv Emmy-nomineringer og fem Golden Golden-nomineringer, hvoraf han har vundet en enkelt gylden globe.

'Mad Men'-serien kører i øjeblikket på sin syvende og sidste sæson.

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere