Mænd gjorde nar af ung mor på 'fremmed' sprog: Men hun forstod hvert et ord

De to fremmede mænd skyndte sig væk da de opdagede deres pinlige fejl

Nesdi Jones raser over folk, der bagtaler på fremmede sprog. Heldigvis kan hun svare igen både på hini og på walisisk. Foto: Privat
Nesdi Jones raser over folk, der bagtaler på fremmede sprog. Heldigvis kan hun svare igen både på hini og på walisisk. Foto: Privat

Nesdi Jones er singer-songwriter fra det nordlige Wales og kan ifølge sin beskrivelse på Wikipedia både rappe og synge på hele fire sprog: hindi, punjabi, engelsk og walisisk.

At hun er flydende på det sidstnævnte sprog kom tilsyneladende helt bag på en gruppe mænd, som følte et behov for at gøre nar af den 25-årige kvinde, da hun kom gående forbi dem i en feriepark med sin tre måneder gamle datter i en slynge på maven.

Det fortæller hun til Wales Online.

- En af fyrene vendte sig rundt og fniste noget i stil med 'se den kvinde med en baby siddende på maven, dumt' på walisisk, genkalder Nesdi Jones, der var på familieferie i sin kærestes campingvogn på Greenacres Holiday Park i Wales, da episoden fandt sted.

- Jeg husker det ikke præcist, fordi jeg var så vred. Men jeg vendte mig bare om mod ham, og sagde 'jeg forstår hvad du siger'. Så smuttede de derfra ret hurtigt efter det, fortæller hun.

- Hvis du skal gøre nar af mig og min baby, så sørg lige for, at jeg ikke forstår dig.

Nesdi Jones fortæller desuden, at det samme før er sket for hendes mor. Og det sker også indimellem, når hun er i Indien, og folk på hindi siger ting som 'hvide pige', og tror, at hun ikke kan forstå dem.

- De forventer aldrig, at jeg vender mig om og svarer på deres sprog. Der findes åbenbart forfærdelige mennesker i alle lande.

Husker du videoen, hvor David svinede en sort kvinde til i flyet og nægtede at sidde ved siden af hende? Her taler han ud.

92 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere