Marky Marks kone disser halvnøgen Bieber

Der er opbakning fra hjemmefronten for den amerikanske skuespiller Mark Wahlberg, hvis kone, modellen Rhea Durham, langer ud via Twitter

Den tidligere rapper i sin over 20 år gamle reklamekampagne for Calvin Klein. (PR-foto)
Den tidligere rapper i sin over 20 år gamle reklamekampagne for Calvin Klein. (PR-foto)

Der er ikke noget som den ægte vare.

Sådan lyder reaktionen fra den amerikanske skuespiller Mark Wahlbergs kone, Rhea Durham, efter hun har set ungdomsikonet Justin Biebers første forsøg som undertøjsmodel for Calvin Klein.

Det samme job, som i begyndelsen af 1990'erne kickstartede hendes skuespillermands karriere.

Justin Bieber lufter bulen i Calvin Kleins undertøj. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 7. jan. 2015 - kl. 09:54 Guf til tøserne: Bieber lufter bulen

Se også: Wahlberg: Jeg skulle have holdt bukserne på

- Min skat var den første og den bedste, for ikke at nævne...wow, retoucheringen, tweeter den 36-årige fotomodel med en skarp hentydning til den mildest talt imponerende bule, Justin Bieber er blevet udstyret med i de afslørende billeder fra undertøjsfirmaet.

Her er billedet, Justin Biebers team hævder, er det uredigerede. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 10. jan. 2015 - kl. 12:14 Postyr om størrelsen på Biebers bule

- Mark Wahlberg Calvin Klein ads - lav en Google-søgning, det er den ægte vare, og jeg har ikke tænkt mig at lyve om det. Jeg vil bare sig det her - har I nogensinde hørt sangen #aintnuthingliketherealthingbaby, fortsætter Durham på Twitter.

At Rhea Durham er stolt af sin mand er der ingen tvivl om. Men det skal dog alligevel ikke komme i vejen for et fortsat godt forhold mellem de tre kendisser.

Originalen er bedst
- Intet had. Jeg siger bare, at originalen er den bedste. Jeg har intet ondt mod nogen! Jeg er bare superpartisk i forhold til min ægtemand, Mark elsker Justin! Alt er godt!, fortsætter hun udglattende.

Se også: Bekymret Mark Wahlberg til Justin Bieber: Hold ferie

Mark Wahlberg med tilnavnet Marky Mark fra sin tidligere sangkarriere har været gift med Rhea Durham siden 2009. Sammen har parret fire børn.

Se også: Stjerneskuespillers kone hader sexscener

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere