Matt Damon afslog hovedrolle i superheltefilm

Matt Damon blev tilbudt hovedrollen i 'Daredevil' fra 2003, men takkede nej. I stedet gik rollen til hans barndomsven Ben Affleck

Matt Damon ville ikke spille 'Daredevil'. (Foto: AP)
Matt Damon ville ikke spille 'Daredevil'. (Foto: AP)

Det var tæt på, at Matt Damon trak i den stramme læderdragt i rollen som superhelten 'Daredevil' i 2003, men i stedet gik rollen som bekendt til hans nære ven Ben Affleck.

I et interview med The New York Daily News fortæller Matt Damon nu, at han har været fan af 'Daredevil', siden han var barn, men at han afslog at spille hovedrollen i filmen, da han ikke kendte Mark Steven Johnson, der skulle instruere filmen:

- Jeg havde ikke set Mark Steven Johnsons film, og jeg var ikke sikker på ham, så jeg sagde nej til rollen. Ben (Ben Affleck, red.) havde det anderledes, så han valgte at sige ja, fortæller stjernen, der har spillet den hårdtslående agent Jason Bourne i 'Bourne'-triologien.

Se også: Danskere har skrevet film for Matt Damon

Matt Damon og Ben Affleck er barndomsvenner, og de skrev filmen 'Good Will Hunting' sammen, der blev deres helt store gennembrud i Hollywood. Og måske skylder Matt Damon i virkeligheden sin ven en tak for at tage rollen, der endte med at blive noget af en hovedpine for Ben Affleck.

Damon sagde nej, men Ben Affleck sagde ja til 'Daredevil' . Det har han siden fortrudt, siger han nu. (Foto: AP)
Damon sagde nej, men Ben Affleck sagde ja til 'Daredevil' . Det har han siden fortrudt, siger han nu. (Foto: AP)
 

Selvom 'Daredevil' var en kæmpe publikumssucces, der indtjente vanvittige 666 millioner kroner, var anmelderne nemlig ikke vilde med filmen, og det var hovedpersonen heller ikke selv. Ben Affleck fortalte i et interview med Playboy sidste år, at han aldrig skulle have medvirket i 'Daredevil':

- 'Daredevil' er den eneste film, jeg fortryder at have lavet. Jeg elsker historien og karakteren, men filmen blev virkelig dårlig, og det er jeg ikke kommet mig over endnu.

Matt Damon erkender, at det er lidt ulækkert at bade i toiletvand. (Foto: AP) Intl. kendte - 27. aug. 2014 - kl. 18:00 TV: Oscarvinder bader i toiletvand

Matt Damon er for tiden aktuel med filmen 'The Martian', der får dansk premiere den 8. oktober.

9 kommentarer
Vis kommentarer