Med ét blev gommen uinteressant: Superstjerne overrasker brud

33-årige Natalie Purkis vil helt sikkert huske sin bryllupsdag for andet end det romantiske 'I do'

Alle kvinder ønsker, at deres bryllupsdag skal være fantastisk og uforglemmelig - og det ønske fik 33-årige Natalie Purkis fra Oxfordshire i den grad opfyldt, da hun lørdag blev 'smedet sammen' med kæresten Martin.

Midt under bryllupsfesten fik hun sig nemlig en overraskelse af de helt store.

Natalie Purkis dansede intetanende rundt på dansegulvet, da hendes største idol, Take That-sangeren og X Factor-dommeren Gary Barlow, pludselig trådte ind i lokalet og begyndte at synge sit hit 'Rule the World' for bruden og de glade gæster.

Verden på vrangen - 13. sep. 2015 - kl. 17:42 Brudevals tager nettet med storm: Se den magiske dans

Overraskelsen var i al hemmelighed arrangeret af Natalie Purkis' nyudnævnte mand, der naturligvis også havde sørget for, at hele miseren blev foreviget på video.

Bruden, der ifølge AP har været fan af Gary Barlow siden, hun var 11 år gammel ses her både skrige og græde af glæde, før hun får hanket op i sig selv og derefter synger med på sangen af sine lungers fulde kraft.

- Folk hujede og klappede og skreg, og jeg tabte kæben af ren overraskelse. Han sang kun den ene sang, men han blev lidt længere (til festen, red.) for at tale privat med Martin og jeg, fortæller Natalie Purkis.

- At have Gary (Barlow, red.) til mit bryllup var en drøm, der gik i opfyldelse for mig. Jeg kan stadig ikke tro på, at det rent faktisk skete. Jeg har set videoen bagefter, og det føles stadig uvirkeligt, tilføjer den glade brud.

Samfund - 10. aug. 2015 - kl. 22:06 TV: Her er brylluppet, gommen aldrig havde ventet

At møde op til bryllupsfester er efterhånden nærmest blevet en hoppy for Take That-stjernen.

I januar annoncerede han, at han ville synge for tre fans på deres særlige dag, men siden da er han dukket op til seks forskellige bryllupper.

Og Natalie Purkis havde da også gjort sit for, at hendes idol skulle komme. I samarbejde med Martin havde hun således startet en kampagne på Twitter, der skulle overbevise Gary Barlow om at udvælge netop deres fest.

Men da hun ikke fik svar tilbage, droppede Natalie Purkis tanken - uvidende om at Martin havde haft kontakt med superstjernen og planlagt overraskelsen bag hendes ryg.

Verden på vrangen - 28. jul. 2015 - kl. 19:48 Vild fest: Her indtager cheerleadere brylluppet

- Både Martin og jeg sætter utrolig stor pris på, hvad Gary Barlow har gjort for os. Ord kan ikke beskrive, hvor taknemmelige vi er over, at han kom til vores bryllup. Han var helt igennem en sød fyr, da han var til festen, siger Natalie Purkis.

Håbefulde kommende brude må dog se langt efter Gary Barlow på deres store dag.

Efter besøget hos Natalie og Martin Purkis skrev Take That-idolet nemlig følgende besked på Twitter:

- Det var enden på min 'bryllupstour' 2015. Tak til alle, der inviterede mig til deres specielle dag. Hvad der startede ud med at være lidt 'sjov og ballade', udviklede sig til at blive noget mere meningsfyldt og fantastisk, lød det.

Se Natalie Purkis' møde med sit store idol i videoklippet over artiklen.

7 kommentarer
Vis kommentarer