Medie: George Michaels kærestes hjerteskærende alarmopkald lækket

Ifølge avisen 'The Sun', der har fået adgang til alarmopkaldet, så var sangeren helt blå og stiv, da han blev fundet død i sin seng

George Michael døde den 25. december. Foto: Splash

Der var ingen tvivl, om at den 53-årige sanger død, da han den 25. december blev fundet liggende i sin seng.

Det skriver avisen 'The Sun', der har fået adgang til alarmopkaldet, som kæresten, hårstylisten Fadi Fawaz, foretog efter det tragiske fund. Opkaldet varer angiveligt 4,5 minutter.

- Jeg har prøvet at vække ham, men det er ikke muligt. Han er væk. Han er blå, sagde kæresten Fadi Fawaz desperat ifølge avisen.

Det var en kvinde, der håndterede alarmopkaldet, og hun spurgte ifølge avisen ind til, hvor George Michael blev fundet henne.

- Han er i sengen. Død. Han er kold og han er blå. Han er meget stiv. Han er død, han er død, råbte kæresten til kvinden i den anden ende af røret.

Den kvindelige alarmoperatør spørger derefter roligt ind til, om 'døden var forventet'.

- Nej, nej, nej, nej, nej, nej. Jeg har ventet på, at han ville vågne i timevis, og da han ikke vågnede, gik jeg op for at vække ham, men han var væk, du ved, han er helt væk, sagde Fadi Fawaz under opkaldet.

- Der er nogen på vej ikke, spurgte kæresten herefter, hvorefter alarmcentralen kunne berolige Fadi Fawaz med, at der var en ambulance på vej.

Se også: Ærlig George Michael: Jeg har haft 500 elskere

- Du ved, at det er George Michael, sangeren, tilføjede Fadi Fawaz herefter ifølge avisen.

Thames Valley Police har tidligere sagt, at man behandler dødsfaldet som 'uden forklaring, men ikke mistænkeligt'. Sangeren er endnu ikke blevet begravet, fordi politiet stadig venter på svar på en række toksikologiske prøver, der skal give en forklaring på, hvorfor George Michael døde. Før alle svar på prøverne foreligger, kan hans jordiske rester ikke udleveres til familien.

The Sun har forsøgt at få en kommentar fra Fadi Fawaz, men han har ikke ønsket at kommentere alarmopkaldet.

George Michael, der blev født Georgios Kyriacos Panayiotou i det nordlige London, solgte mere end 100 millioner albums i løbet af sin karriere, der spænder over næsten fire årtier.

11 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere