Medier: R. Kelly anholdt

Den amerikanske R&B-stjerne skal være sigtet for seksuelle forbrydelser

R. Kelly har i årevis været genstand for nærmest utallige anklager om seksuelle overgreb. I marts stod han frem og gav sin meget følelsesladede version af historien i et interview, der blev genstand for meget omtale. Se selv hvorfor her. Video: AP/CBS

Den amerikanske sanger R. Kelly er torsdag aften lokal tid blevet anholdt, sigtet for seksuelle overgreb og menneskehandel.

Det skriver TMZ og NBC News.

Den 52-årige stjerne blev ifølge medierne anholdt i Chicago af politi fra New York og efterforskere fra Homeland Security. Han ventes at blive bragt til New York. Ifølge de to mediers kilde, vil der komme flere detaljer om anholdelsen i løbet af fredagen - formentligt på et pressemøde, der vil blive holdt i Atlanta.

R. Kellystalsmand, Darryll Johnson, har bekræftet anholdelsen overfor FOX 32 Chicago, og siger, at musikeren holdes fængslet i Cook County Jail.

R. Kelly har i årevis været genstand for nærmest utallige anklager om seksuelle overgreb. Senest var han i retten i begyndelsen af juni, hvor han stod tiltalt i 11 nye anklagepunkter om overgreb mod mindreårige. I forvejen var han tiltalt for seksuelle overgreb med fire kvinder, hvoraf tre var mindreårige, da overgrebene fandt sted.

R. Kelly har i en lang årrække været genstand for flere beskyldninger om sexovergreb. Foto: Nam Y. Huh/AP Intl. kendte - 30. maj. 2019 - kl. 22:03 R. Kelly tiltalt for 11 nye sex-relaterede overgreb

R&B-sangeren har erklæret sig uskyldig i alle anklager om seksuelle overgreb. Han betalte i februar en kaution på 100.000 dollar og blev løsladt fra fængslet. I en række interviews har han kaldt anklagerne mod sig for løgnagtige.

 

112 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere