Megan Fox dropper skilsmisse

Superstjernen og hendes mand, Brian Austin Green, er nu officielt sammen igen 

Megan Fox og hendes mand, Brian Austin Green, er nu officielt sammen igen. Her ses de til Golden Globe Awards i 2014. Video: Splash

Kærligheden overvinder alt, siges det. Og måske er der noget om snakken.

Den 32-årige 'Transformers'-stjerne Megan Fox og hendes mand, Brian Austin Green, er i hvert fald nu officielt sammen igen.

I 2015 begærede den mørkhårede skønhed ellers skilsmisse fra sin mand, som hun havde været gift med i fem år og levet med i mere end 11 år. Men nu er amorinerne tilsyneladende vendt stærkt tilbage.

Torsdag underskrev Meghan Fox dokumenter ved en domstol i Los Angeles, der annullerer deres ellers forestående skilsmisse. Det skriver E!News.

Megan Fox og Brian Austin Green har dannet par siden 2004. Foto: AP
Megan Fox og Brian Austin Green har dannet par siden 2004. Foto: AP

Se også: Superstjerne indrømmer: Havde affære med kendt kollega

Selvom det er fire år siden, at parret begærede skilsmisse, har de dog ikke været fra hinanden så længe. Allerede i 2016 annoncerede parret, at de havde slået pjalterne sammen igen og ventede sammen deres tredje barn.

Tre sønner
I dag har de sammen tre sønner med navnene Noah, Bodhi og Journey.

Selvom parret uofficielt har været sammen siden 2016, har de formået at undgå pressens søgelys ved diverse offentlige arrangementer.  De er dog blevet fotograferet sammen et par gange i årenes løb.

Fox' mand, Brian Austin Green, er ligesom sin hustru skuespiller og nok mest kendt for rollen som David Silver i hitserien 'Beverly Hills 90210'.

Se også: Hollywood-stjerne i sexet undertøj

43 kommentarer
Vis kommentarer