Menneskelig Barbie i nyt grotesk plastik-mareridt

Lacey Wildd trodser lægernes råd og kaster sig ud i operation nummer 37 for at komme til at ligne en ekstrem udgave af Barbie dukken

Sidste år lavede et tv-hold en reportage med Lacey Wildd. Se den her

46-årige Lacey Wildd fra West Virginia er ikke bleg for at sætte helbredet på spil, i jagten på det hun selv opfatter som den perfekte krop:

- Jeg er kendt som en af de mest ekstreme plastikkirurgi-patienter i verden og jeg har tænkt mig at blive ved med at skubbe til grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Jeg har brugt en kvart million dollars (1.75 millioner kroner/red) på at bygge den mest ekstreme plastik-operations krop nogensinde. Nu efter fuldkommen perfektion mit mål, lyder meldingen fra den ekstremt storbarmede kvinde, der netop har booket sin 13. bryst-operation.

De store bolde er i vejen, når Lacey Wildd forsøger at lægge hovedet på håndklædet. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 8. aug. 2014 - kl. 13:32 TV: Flashede LLL-skål på stranden

Lacey Wildd vil udvide barmen til den ekstreme bh-størrelse - QQQ. Lægerne har advaret den 46-årige amerikaner mod at lægge sig under kniven igen, men Wildd er bedøvende ligeglad:

Nu efter fuldkommen perfektion mit mål, erklærer den barmfagre kvinde. (Foto: All Over Press).
Nu efter fuldkommen perfektion mit mål, erklærer den barmfagre kvinde. (Foto: All Over Press).
 

- Jeg ved godt, at jeg skal passe på, men jeg forfølger mit mål. Jeg vil være en omvandrende tegneseriefigur, fastslår Lacey Wildd, der også har sat sig selv på en heftig slankekur. I seks uger har hun levet af en diæt bestående af æbler, frugtjuice og vand:

(Foto: AP) Intl. kendte - 22. apr. 2013 - kl. 13:01 Disse bryster sprænger snart alfabetet

- Jeg ser bedre ud nu, men jeg har stadig behov for at tabe mig. Mit mål er at nå størrelse 0, erklærer 'den menneskelige Barbie-dukke, der ud over de mange brystoperationer, har fået lavet bagdelen større og gennemgået en række plastik-kirurgiske indgreb i ansigtet.

Lacey Wildd mener selv at hun har behov for at tabe sig og er på en heftig slankekur. (Foto: All Over Press).
Lacey Wildd mener selv at hun har behov for at tabe sig og er på en heftig slankekur. (Foto: All Over Press).
 

Lacey Wildds profil billede på Facebook. men det skal snart skiftes, for hendes bryster skal være endnu større: - Så kommer jeg i top 5 - og det er der det sker, siger ejeren til Thesun.(screendump fra Facebook) nationen - 29. okt. 2012 - kl. 16:11 44-årig får kæmpebryster.... for børnenes skyld

109 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere