Midt i VM-åbning: Robbie stak dem fingeren

Den 44-årige sanger og charmetrold forargede folk ved åbningen af VM i fodbold

Robbie Williams sang VM i gang. Foto: AP
Robbie Williams sang VM i gang. Foto: AP

Først var det Peter Schmeichel, der fik ørene i maskinen og blev beskyldt for at hoppe på Putins propaganda-maskine i forbindelse med VM i fodbold, der netop et fløjtet i gang. Så kom turen til Schmeichels gode ven, Robbie Williams, der af de russiske arrangører af fodboldturneringen er hyret til at levere et 15 minutter langt åbningsshow.

Mens den tidligere danske keeper mundtligt valgte at forklare og forsvare sin beslutning om at lave en række rejseprogrammer for den russiske tv-station RT, der har ry for at være Putins forlængede arm, så valgte Robbie at bruge fingeren.

Peter Schmeichel med sin kæreste, Laura von Lindholm, på den røde løber i forbindelse med lodtrækningen til VM i Kreml, Moskva den 1. december 2017. Foto: AP VM 2018 - 11. apr. 2018 - kl. 12:59 Schmeichels udbrud: 'Det er spin'

Midt under åbningskoncerten på Luzhniki Stadium i Moskva torsdag eftermiddag, stak den 44-årige engelske sanger en fuck-finger lige op i kameraet som en hilsen til alle kritikerne. 'I did this for free', sang han, og så kan det nok være, at folk fik travlt med at kommentere episoden på Twitter.

Williams sang 'Let Me Entertain You, 'Rock DJ' og 'Angles', men valgte et droppe sin kontroversielle sang 'Party Like a Russian', der havde været meget lidt passende ved lejligheden.

Se også: Robbie Williams og Ronaldo kaster glans over VM-åbning

Rent sportsligt var det hjemmeholdet, Rusland, der åbnede ballet. Modstanderen var Saudi-Arabien, og gæsterne fik klø! 5-0 endte VMs første opgør.

Danmarks skal i ilden første gang på lørdag, hvor Peru er modstanderen.

78 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!