Miley Cyrus savner sit armhulehår

Den 22-årige sangerinde fortryder at have barberet sit hår under armene i en brandert

Miley Cyrus savner sit armhulehår. (Foto: AP)
Miley Cyrus savner sit armhulehår. (Foto: AP)

Miley Cyrus kan vel næsten ikke chokere længere.

Med halv- og helnøgne Instagram-billeder, vanvittige udklædninger til sine koncerter, og det seneste påfund, hvor hun onanerer foran fotografen Mert Alas i forbindelse med et photo-shoot er det snart svært at blive forbløffet over hende.

Derfor var det nok heller ikke ligefrem overraskende, at den kontroversielle sangerinde tidligere på året lod sit armhulehår gro ud for derefter at farve det skrigende rødt.

#PANK #dirtyhippie

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Men nu har den 22-årige popstjerne altså fjernet håret med voks under en lidt for våd bytur, fortæller Miley Cyrus ifølge Xposé.

- Jeg kom kun af med det, fordi jeg var fuld og fandt et hårfjerningskit, siger 'Wrecking Ball'-sangeren.

Se også: Miley onanerer for fotografen

Bare bryster får folk til at lytte
Miley Cyrus' mange påfund forarger ofte og derfor må den kontroversielle stjerne ofte lægge øre til kritik. Ifølge Miley Curys er der dog tanke bag hendes mange finurlige - og ofte nøgne - øjeblikke.

- Hvis du får brysterne ud, og alle kigger, så kan du bruge den tid til at fortælle noget vigtigt og få dem til at lytte, siger Miley Cyrus.

Den frembrusende stjerne har dog ikke altid haft det lige så afslappende med sin krop, som hun har det nu. Det har hun tidligere gjort klart i Elle Magazine.

- Jeg har haft angst og depression, og meget af det kom fra mit udseende. Min mor var skønhedsdronning, det samme var min bedste mor, så jeg har ligesom været programmeret til den livsstil, fortæller hun og fortsætter:

- Nu prøver jeg virkelig på at være skide ligeglad. Hvis du er sjov nok, sej nok og selvsikker, så vil du også føle dig smuk, siger Miley Cyrus.

Intl. kendte - 4. sep. 2015 - kl. 20:17 Forbløffer igen og igen: Se Mileys hotteste øjeblikke

18 kommentarer
Vis kommentarer