Miley viser babser i gennemsigtig overdel

Teen-trunten på shopping-tur med mor Tish Cyrus

Her er Mileys vildeste øjeblikke

Ingen kan beskylde teen-trunten Miley Cyrus for at gå i et med tapetet, hvad enten vi taler om arbejdet på scenen eller til film og foto-optagelser.

Den 23-årige skandalesangerinde satte sig på både første- og tredjepladsen i 2015. (Foto: AP) Intl. kendte - 29. dec. 2015 - kl. 12:42 Miley topper med kæreste og onani

Her har hun det seneste år til halvanden vist sig endog meget dumdristig, men såda ude i offentligheden har hun været lidt mere påpasselig med, hvordan hun viste sig frem.

Sådan er det ikke længere. Forleden var hun på shopping-tur i SoHo-området af New York med sin mor, Tish Cyrus, og da gjorde hun kun et lille-bitte forsøg på at skjule sine fordele.

Net-overdelen skjuler ikke, at hun er bh-løs. (Foto: All Over)
Net-overdelen skjuler ikke, at hun er bh-løs. (Foto: All Over)

De passer. (Foto: All Over)
De passer. (Foto: All Over)
 

Faktisk lykkedes det slet ikke. Miley havde taget en kort, gennemsigtig overdel på, der hverken dækkede maveskindet eller forsøgte at holde bryst-partiet som en hemmelighed, eftersom hun heller ikke  kunne havde bekymret sig om  at iføre sig en bh.

Kamerafolkene forsøgte i den grad at fange Miley i den gennemsigtige overdel (Video: Splash)

Intl. kendte - 21. dec. 2015 - kl. 18:49 Se Pamela og Mileys mystiske optræden

Cyrus har en forkærlighed for sjov tobak. (Foto: AP) Intl. kendte - 19. dec. 2015 - kl. 15:47 Miley Cyrus fyrer op i kæmpe joint

Mor og datter på Manhattans gader. (Foto: All Over)
Mor og datter på Manhattans gader. (Foto: All Over)
 

Efter besøgene i diverse tøjbutikker havde hun dog taget en tilsvarende hvid pelsjakke på som moderen, så de ikke fik politiet på nakken, mens de vandrede rundt på Manhattan.

Her optræder Miley med det såkaldte 'dildo-show' (Video: Splash)

68 kommentarer
Vis kommentarer