Mischa indlagt til mentalundersøgelse

En særdeles aparte opførsel fik hendes naboer til at slå alarm

Mischa Barton er mest kendt for sin rolle som Marissa i den amerikanske ungdomsserie 'Orange County'. Foto: All Over Press
Mischa Barton er mest kendt for sin rolle som Marissa i den amerikanske ungdomsserie 'Orange County'. Foto: All Over Press

Skuespilleren Mischa Barton er blevet indlagt og skal igennem en mentalundersøgelse, efter hun opførte sig så bizart, at hendes naboer ringede til politiet.

Ifølge tmz.com hang den 31-årige skuespiller ud over hegnet fra sit hjem i West Hollywood og råbte skøre ting, som at hendes mor er heks og at verden ryster. På et tidspunkt faldt hun bagover over og skulle blandt andet have råbt: ’Åh min Gud, det er slut! Jeg kan mærke det’.

Under hele det aparte optrin var Barton kun iført en hvid skjorte og slips, skriver tmz.com, der har billeder af skuespillerens sammenbrud.

Se også: Mischas venner frygtede selvmord

Myndighederne blev alarmeret, fordi den britiskfødte skuespillers naboer frygtede, at hun havde taget en overdosis eller ville gøre skade på sig selv. Da hjælpen nåede frem, fulgte Mischa Barton frivilligt med på sygehuset for at gennemgå en mentalundersøgelse.

Tilbage i 2009 blev Micscha Barton indlagt på en psykiatrisk afdeling mod sin vilje.

Se også: Mischa Barton tvangsindlagt

18 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere