Missekat ensom uden racerkøreren

Nicole Scherzinger indrømmer, hun har det svært efter skilsmissen fra Lewis Hamilton

NIcole Scherzinger kan få enhver til at spærre øjnene op. (Nancy Kaszerman/ZUMAPRESS)
NIcole Scherzinger kan få enhver til at spærre øjnene op. (Nancy Kaszerman/ZUMAPRESS)

'Missekatten' Nicole Scherzinger har det svært for tiden. Bruddet med Formel 1-racerkøreren Lewis Hamilton efter et fem årigt forhold, har taget hårdt på hende, indrømmer hun i Daily Mail.

Hun er så ensom, at hun inviterer sin talsmand med på restaurant, hvis hun ikke skal spise alene.

 

Talsmand nærmeste ven
- Jeg har ingen her i London. Ikke min familie, ikke mine vener. De er alle i Amerika. Min talsmand er min nærmeste ven, Nicole Scherzinger, der opholder sig i London som dommer i den kommende X Factor-sæson.

- Så jeg kan godt føle mig ensom. Heldigvis arbejder jeg meget,. Hvis ikke jeg arbejder med X Factor, går jeg i studiet, eller jeg går ud og spiser god mad, siger den 35-årige skønhed, der blev kendt som forsanger i pige-foretagendet Pussycat Dolls.

 

Gary Barlow tryglede
Hun har tidligere været X Factor-dommer i Amerika, hvor hun tilmed var mentor for den senere vinder, James Arthur. Sidste år debutrerede hun i den engelske version, men hun var uskker på, om hun skulle tage en sæson to.

- Jeg var ikke sikker. Jeg skal have min musik helt rigtig, og det tager tid. Jeg følte ikke, at jeg havde tilstrækkeligt materiale til et album, jeg kunne være stolt af. Men så ringede Gary Barlow og tryglede mig om at fortsætte, og så sagde jeg ja.

0 kommentarer
Vis kommentarer