Mode-dame kom for tæt på Jay-Z

Derfor blev Beyonces søster rasende og overfaldt rap-ikonet i elevator

Jay-Z og Beyonce ved ankomsten til festen. Foto: NANCY KASZERMAN/Zuma Press
Jay-Z og Beyonce ved ankomsten til festen. Foto: NANCY KASZERMAN/Zuma Press

Der spekuleres stadig over, hvad der fik Beyonces søster, Solange, til at gribe til voldelige argumenter overfor Jay-Z i en elevator på the Standard Hotel i New York ved den traditionelle Mets Gala.

Men en teori er ved at tage form, og den går ud på, at rap-kongen Jay-Z var lige lovlig meget interesseret i modedesigneren Rachel Roy under festen - og omvendt.

- Rachel var lidt for tæt på Jay, og det brød hverken Solange eller Beyonce sig om, hedder det i New York Daily News.Rachel Roy - lidt for interesseret i Jay-Z. Foto: DENNIS VAN TINE/PA Photos
Rachel Roy - lidt for interesseret i Jay-Z. Foto: DENNIS VAN TINE/PA Photos
Solange Knowles lod næverne tale. Foto: ROBIN PLATZER/TWIN IMAGES/Photoshot
Solange Knowles lod næverne tale. Foto: ROBIN PLATZER/TWIN IMAGES/Photoshot


Kamplysten type
At Beyonce også så med skepsis på sin mands optræden skulle også forklare, at hun bare stod passivt i baggrunden og så på, mens lillesøster svang næverne mod hendes mand.

- Alle, der kommer for tæt på Jay, bliver advaret og må finde sig i at få med søsteren at gøre, skal Solange i følge US Weekly have forklaret.

Se også: Beyoncé beder om hjælp efter volds-episodeSe også: Fyret efter Jay Z og Solanges elevator-kampSe også: TV: Her får Jay Z tæsk af svigerinden

- Rachel er en kamplysten type, hun trækker sig ikke, hedder det fra en kilde.

Rachel Roy, 40 år, var tidligere gift med Jay-Z's tidligere forretningspartner Damon Dash og har længe haft et tæt forhold til Knowles-familien.

Men det kan være slut nu, hvis Solange Knowles har noget at skulle have sagt.

0 kommentarer
Vis kommentarer