Model kæmpede for fyldige former: Her er hendes nye sag

Laura Wells ville satte i december fokus på sine runde former for at presse modebranchen til et sundere skønhedsideal. Nu har modellen fundet en ny sag, som hun vil promovere

Disse billeder lagde Laura Wells ud for et par måneder siden, da hun ville promovere sine former. (Foto: Art provocative)

Modellen Laura Wells har en del mærkesager.

I december valgte modellen at lægge en række nøgenbilleder ud, som var taget af fotografen Art provocative, for at sætte fokus på sine kvindelige former.

Modellen, der bruger størrelse 42, var nemlig træt af det konstante pres, der er fra modebranchen.

- De her billeder blev taget, da jeg ikke var 100 procent tilfreds med min krop. Når jeg ser tilbage nu, kan jeg godt se, at det var dumt. Du bliver aldrig helt tilfreds, der er altid ting, som du vil lave om, men det burde man ikke bruge tid og energi på, skrev hun under et af billederne på Facebook i december.

Intl. kendte - 21. dec. 2015 - kl. 12:28 'Buttet' model smider tøjet i protest

Nu har den smukke model dog fået en ny sag, som hun vælger at dele med sine mange følgere på instagram.

Hun er nemlig begyndt at kæmpe for miljøjet.

- Hvis folk vidste, at denne flaske ville være 450 år i havet og forgifte vandet med dets giftstoffer og enten kvæle eller dræbe skildpadder, delfiner, fugle, hvaler eller ende i kødet på den friske fisk, så ville de måske, men kun måske, tage flasken med dem og genbruge den, skriver hun på instagram.

Hvad synes du om modellens nye sag? Er den bedre end den tidligere?

Laura Wells er en anerkendt plus size-model. (Foto: Privat)

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere