'Modern Family'-stjerne forlovet

Sarah Hyland sagde ja, da kæresten Wells Adams gik på knæ

Sarah Hyland er blevet forlovet. Foto: Allstar Picture Library/Alamy
Sarah Hyland er blevet forlovet. Foto: Allstar Picture Library/Alamy

En af stjernerne i megahittet 'Modern Family' Sarah Hyland kan godt begynde at planlægge bryllup.

Den 28-årige skuespillerinde kunne i oktober fejre etårsdag med kæresten, 35-årige Wells Adams, og forleden gik han på knæ og stillede det mest nervepirrende spørgsmål, en mand kan stille til en kvinde.

Heldigvis for Wells Adams blev svaret 'ja'.

Sarah Hyland er kommet i fedtefadet efter at have bedt om donationer til sin fætters begravelse. Foto: Matt Sayles Intl. kendte 'Modern Family'-stjerne i shitstorm: - Betal selv regningen

Det fortæller Sarah Hyland selv på Instagram, hvor hun har lagt en stribe billeder ud fra selve frieriet, der tilsyneladende blev foreviget af en fotograf.

Parret begyndte at flirte på Twitter i 2016, men fandt ikke sammen før efteråret 2017, hvor de ofte sås hos ham i Nashville og hos hende i Los Angeles, hvilket blev heftigt dokumenteret på Snapchat og Instagram, skriver People.

Den 45-årige Hollywood-skuespiller Sofia Vergara mener selv, at hendes bryster en en hindring, når hun skal træne i fitness-center.(Foto: All Over Press) Intl. kendte Jeg blev født med gigantiske bryster: Derfor er det tortur for mig at træne

Senere - i august 2018 - flyttede de sammen i Los Angeles, hvor bekymringerne lå i den mindre afdeling.

- Min største bekymring var, at jeg har en stor hund, og hun har to hunde, så det handlede om, hvordan de ville enes, fortalte Wells Adams dengang til People.

Adams blev for alvor et kendt ansigt i USA, da han deltog i realityprogrammet 'The Bachelorette'. Også han har fortalt om forlovelsen på de sociale medier. På Instagram viser han således ringen frem i en video.

36 kommentarer
Vis kommentarer