MTV-vært sprang i døden fra en bro

Den 40-årige MTV-vært og model Sam Sarpong er død, efter han sprang ud fra en bro.

Sam Sarpong blev 40 år. (Foto: AP)
Sam Sarpong blev 40 år. (Foto: AP)

Mandag døde den 40-årige MTV-vært og model Sam Sarpong, da han sprang ud fra en bro i Pasadena. Det skriver BBC. Politiet rapporterer, at de havde brugt syv timer på at få tv-stjernen ned fra broen, før han valgte at springe, skriver avisen.

Stjernens død bliver behandlet som selvmord, men den endelige afgørelse af hvorvidt der var tale om selvmord falder først efter obduktionen. Sam Sarpong var vært på MTV-showet Yo Momma sammen med skuespilleren Wilmer Valderrama, og han har gået modeshows for modehuse som Gucci, Versace og Dolce & Gabbana.

Tak for dit talent
Den 40-årige englænder var bror til den engelske tv-vært June Sarpong.

- Jeg elsker min bror meget højt. Sam var et fantastisk menneske. Hans død er et tab for verden, siger June Sarpong i en officiel udtalelse efter brorens død.

Også kollegaen og vennen Wilmer Valderrama har udtrykt sin store sorg over Sam Sarpongs bortgang.

- Jeg er så ked af det og så forvirret. Sam drømte større drømme end alle omkring ham. Vi har skabt minder sammen, som vil vare for evigt. Tak fordi du delte dit talent med mig og resten af verden, skriver That '70s Show-skuespilleren til et billede af de to sammen på Instagram.

35-årige Wilmer Valderrama slutter sit opslag af med en opfordring til andre, der måtte være inde i en mørk periode af deres liv.

- Vær sød at tale med nogen om det. Tro mig, vi vil lytte. Du er ikke alene, der er mange, der føler sådan. Lad os hjælpe hinanden, skriver han.

13 kommentarer
Vis kommentarer