Nedturen er total: Hollywood-stjerne i helt ekstrem fiasko

Skandaleramte Kevin Spacey kan nu for alvor konstatere, at publikum ikke længere er med ham

Kevin Spacey er ikke længere et godt navn, hvis man vil sælge biografbilletter. Foto: AP
Kevin Spacey er ikke længere et godt navn, hvis man vil sælge biografbilletter. Foto: AP

825 kroner.

Så lidt indtjente den seneste Kevin Spacey-film 'Billionaire Boys Club', da den fredag havde biografpremiere i USA. Det skriver flere medier - blandt andet Hollywood Reporter og The Independent.

Filmpremieren er den første, siden Kevin Spacey blev anklaget for at forulempe og krænke 20 personer på prestigefyldt teater i London.

Kevin Spacey foran det teater, hvor han angiveligt har krænket et større antal personer. Foto: AP
Kevin Spacey foran det teater, hvor han angiveligt har krænket et større antal personer. Foto: AP
 

Skandalen omkring Spacey begyndte at rulle, da den i dag 46-årige skuespiller Anthony Rapp i et interview til internetmediet Buzzfeed News beskyldte Spacey for at have gjort seksuelle tilnærmelser mod ham i 1986. Dengang var Anthony Rapp 14 år.

Den sølle indtjenening på 825 kroner svarer til at, at i alt cirka 12 personer fredag købte billet til filmen. Det hører med til historien, at filmen kun har premiere i 10 biografer og er blevet forbigået af Los Angeles og New York.

Håbede på det bedste
Desuden har filmen været tilgængelig som såkaldt Video On Demand-udgave, hvilket betyder, at man mod betaling i i en måned har kunnet se den hjemme i stuen.

Vertical Entertainment, der distribuerer filmen sagde før premieren, at de håbede på, at anklagerne mod Spacey ikke ville få indflydelse på modtagelsen af filmen, som de påpeger blev indspillet, før anklagerne mod Spacey blev fremført.

Den 58-årige skuespiller har de seneste år haft stor succes som den korrupte politiker Frank Underwood i en af Netflix' største succeser, serien 'House of Cards'.

Problemerne står i kø for den skandaleramte skuespiller. Foto: AP Intl. kendte - 16. nov. 2017 - kl. 17:13 Nu vælter det ind med sexanklager mod Kevin Spacey

141 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere