Nicole Kidman: Jeg må ikke tale om mine børn

Der er en ganske særlig grund til, at Nicole Kidman aldrig taler om sine to yngste børn

Nicola Kidman og Colin Farrell til årets Toronto International Film Festival. Video: Splash

Forældre vil altid rigtig gerne prale med deres børn, men i et interview med people.com i forbindelse med premieren på filmen 'Killing of a Sacred Deer' afslørede Nicole Kidman, at hun ikke må tale om sine børn med pressen.

Interviewet handlede i første omgang om hendes medskuespiller Colin Farrells forhold til sønnen James. Den irske skuespiller havde aldrig troet, at hans søn ville kunne komme til at gå, da han er født med et fysisk handicap. James trodsede alle forventninger og tog sine første skridt lige før, han fyldte fire år.

Se også: Bange kendiskvinder vil have peberspray, alarmer og vagter

Da Colin Farrell ville have Nicole Kidman til at tale om sine to døtre, afslørede skuespillerinden, at hun ikke må tale om pigerne.

- Jeg må ikke tale om om mine børn i øjeblikket, fordi de er ved at blive opmærksomme på, hvad jeg siger, og det får de at vide fra andre. Så jeg er blevet bedt om at tie stille, indrømmede Nicole Kidman

Skuespillerinden har fire børn fra to ægteskaber. Sammen med eks-manden Tom Cruise adopterede hun datteren Isabella Jane Cruise og sønnen Connor Anthony Cruise. I 2006 blev Nicole Kidman gift med musikeren Keith Urban, og i 2008 fik de datteren Faith Margaret. I 2010 fik de via en surrogatmor datteren Sunday Rose.

Se også: Dansk skuespiller død

Skulle Nicole Kidmans to yngste se hendes interview med people.com, så kan de ikke være i tvivl om, at deres mor er vilde med dem.

- Jeg er meget stolt af dem, og jeg ville elske at kunne tale om dem, men det må jeg bare ikke, sagde skuespillerinden.

Hvor længe døtrene vil give deres mor mundkurv på ved ingen, men indtil den bliver fjernet, vil stjernen respektere pigernes ønske.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen