Nøgen Robbie vil trumfe Kardashian

Den britiske charmetrold fejrer sin fødselsdag ved at smide et nøgenbillede på nettet

Robbie Williams afklædt i internettets tjeneste.
Robbie Williams afklædt i internettets tjeneste.

Robbie Williams - den engelske popentertainer optræder i Tusindårsskoven i Odense søndag 28. juni. (Foto: AP) DK MusikNYT Robbie Williams er fynsk billet-flop

Popdrengen Robbie Williams kan i dag fejre sin 41-års fødselsdag, men i stedet for at vente på at blive overdænget med gaver fra familie og fans deler gavflaben gavmildt ud af sin krop på internettet.

På Twitter har han lagt et nøgenbillede op med den ledsagende tekst - Do you think my bell-end can #BreakTheInternet on my birthday? - hvilket naturligvis er en slet skjult hentydning til Kim Kardashian, der tidligere har forsøgt sig med at 'breake the internet' med et billede af sin glinsende bagdel.

Take That kommer til Danmark. (Foto: Albumcover, 'III') DK MusikNYT Take That til Danmark som trio

Robbie Williams er kendt for sin tid i det populære boyband Take That, men ikke mindst hans imponerende solokarriere har været med til at skaffe ham en placering i musikhistorien og i rekordbøgerne, hvor han med 50 millioner solgte plader regnes for den bedst sælgende britiske soloartist til dato.

Har man ikke fået nok af Robbie kan man for øvrigt opleve ham på den nystartede Tinderbox-musikfestival, der løber af stablen på Fyn til sommer.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer