Nøgenskandale: Undskylding til Miss America

Skuespillerinden Vanessa Williams har fået en undskyldning, efter titlen som Miss America blev taget fra hende

Vanessa Williams har efter 32 år fået en undskyldning fra organisationen bag Miss America-konkurrencen. (Foto: AP)
Vanessa Williams har efter 32 år fået en undskyldning fra organisationen bag Miss America-konkurrencen. (Foto: AP)

For 32 år siden kunne 'Ugly Betty'-skuespillerinden Vanessa Williams triumferende kalde sig vinder af den prestigefulde skønhedskonkurrence Miss America som den første sorte kvinde.

Glæden var dog kort. For bare ti måneder senere måtte stjernen opgive titlen. Det skete efter en større skandale, da magasinet Penthouse offentliggjorde nøgenbilleder af hende, som var taget før konkurrencen.

Tre årtier senere er der igen opbakning til den 52-årige amerikaner.

- Jeg har været en nær ven af denne smukke og talentfulde kvinde gennem 32 år. Du har levet dit liv med ynde og værdighed, og det var allermest tydeligt under begivenhederne i 1984, da du trak dig fra titlen, sagde Sam Haskell, som er direktør i Miss America ved den seneste konkurrence søndag aften, ifølge CNN.

Se også: Desperate housewife misbrugt som barn

- Ingen af os, som er i organisationen nu, var involveret dengang, men på vegne af organisationen i dag vil jeg sige undskyld til dig og din mor. Undskyld for alt, hvad der blev sagt og gjort, som fik dig til at føle dig som noget andet end den Miss America, du er, og som du altid vil være, sagde en tårevædet Sam Haskell.

Efter at have modtaget den offentlige undskyldning ved skønhedskonkurrencen vendte Vanessa Williams tilbage til sin plads ved dommerbordet, hvor hun var med til at vælge årets vinder af Miss America, 21-årige Betty Cantrell fra Georgia.

Mel Gibson. (Foto: AP) Kendte Her er stjernernes bedst skjulte hemmeligheder

8 kommentarer
Vis kommentarer