Nu er Gibson far til ni

Mel Gibson og hans 26-årige kæreste, springrytteren Rosalind Ross, er blevet forældre til sønnen Lars

61-årige Mel Gibson er blevet far igen igen igen igen igen igen igen igen igen. Foto: AP
61-årige Mel Gibson er blevet far igen igen igen igen igen igen igen igen igen. Foto: AP

Mel Gibson har hænderne fulde.

Den 61-årige skuespiller og filminstruktør er blevet far for niende gang, efter at hans kæreste, den 26-årige springrytter Rosalind Ross, har født parrets første fælles barn.

Det bekræfter 'Braveheart'-stjernens repræsentant over for magasinet US Weekly og afslører samtidig, at den lille purk skal hedde Lars Gerald Gibson.

Mel Gibson har syv børn fra sit 31 år lange ægteskab med den tidligere tandklinikassistent Robyn Moore.

Han har også syvårige Lucia fra det turbulente forhold med den russiske pianist Oksana Grigorieva.

Se også: 60-årige Gibson skal være far for niende gang

Seks af Gibsons nu ni børn er ældre end hans nuværende kæreste, Rosalind Ross, på 26 år - faktisk er den unge springrytter et helt årti yngre end filmstjernens ældste barn.

Lille Lars er parrets første fælles barn og Ross' første i det hele taget. Heldigvis har Gibson masser af erfaring udi forældreskabet, og derfor småpanikkede han slet ikke over sønnikes ankomst.

- Ja, ja, det bliver nemt. Det er bare én mere, fortalte den dengang vordende far i et interview med kanalen Extra tilbage i oktober.

- Jeg er for gammel til at blive nervøs. Jeg tror, mine binyrer er så slidte, at jeg ikke kan reagere på det længere, konstaterede den dobbelte Oscar-vinder.

Gibson har grund til at smile. Han er blevet lun på en kun 24-årig skønhed, som han netop har været på en eksotisk rejse med.(Foto: AP) Intl. kendte - 17. jul. 2015 - kl. 18:57 Mel Gibson lun på 35 år yngre skønhed

I øjeblikket er Gibson aktuel med det historiske krigsdrama 'Hacksaw Ridge', som han har instrueret. Filmen har været nomineret til flere store priser, og det er noget af et comeback for skandalestjernen.

Han har tidligere været udskældt i Hollywood for sit iltre temperament og nedsættende udtalelser om kvinder og jøder. Men det har han lagt bag sig nu, fortæller han.

- Det er ti år siden. Jeg har det godt, jeg er ædru, så det er irriterende, når det bliver bragt op, sagde han til Variety i oktober.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere