Nu går mor i offensiven: I må være pædofile

Mor til ni-årig, der omtales som 'Verdens smukkeste barn', forsvarer billeder af datteren i hotpants

Kristina Pimenova kaldes 'Verdens smukkeste barn'. (Foto: Privat).
Kristina Pimenova kaldes 'Verdens smukkeste barn'. (Foto: Privat).

Debatten omkring den ni-årige russiske 'supermodel', Kristina Pimenova, får nu den billedskønne piges mor, Glikeriya Pimenova, til at gå i offensiven mod de mange kritikere på sociale medier som Facebook og Twitter.

Her er Glikeriya blevet voldsomt kritiseret for de billeder, som hun har promoveret sin datter med, i den ivrige jagt på berømmelse. Kristina - der nu er udstyret med en modelkontrakt - er blandt andet blevet vist frem i hotpants og meget korte shorts, hvilket kritikerne hævder er en sexualisering af den lille pige:

Se også: Verdens smukkeste barn

- Jeg vil ikke acceptere anklagerne om at jeg sexualiserer mit barn. I mit hoved er alle billederne af min datter fuldstændig uskyldige. Jeg har aldrig bedt hende posere på nogen speciel måde. Faktisk kan Kristina ikke lide, når jeg tager billeder af hende og derfor gør jeg det hurtigt og når hun ikke lægger mærke til det, fortæller Glikeriya Pimenova, der selv er tidligere model, ti et interview med engelske Daily Mail.

Se Kristinas Facebook her

Se Kristinas Instagram her

Det er ikke kun de private billeder som forældrene har lagt ud på Kristinas Facebook- og Instagram-profil, der er genstand for kritik. Også de professionelle billeder i reklamekampagner for mærker som Armani, Roberto Cavalli og Benetton, har været under beskydning.

- Man skal tænke som en pædofil for at se noget seksuelt i de billeder. I så fald er det på tide, at opsøge en læge, lyder den bastante melding fra  Glikeriya Pimenova.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!