Nu kan du score brystbomben

39-årige Katie Price er hoppet med på en af de mange dating-apps i håbet om at finde en mand, der kan holde slangen i bukserne

Katie Price Foto: Dan Steinberg
Katie Price Foto: Dan Steinberg

Hvis man gik og troede, at Katie Price ville tage sig lidt tid til at slikke sårene ovenpå bruddet med sin sexafhængige mand, kan man godt tro om igen.

Se også: Brødebetynget ægtemand: Jeg havde sex med barnepigen

På sin Twitterprofil fortæller brystbomben sine følgere, at hun vil afprøve ’nye græsgange’, når det kommer til det med at date.

Måske det også er på tide at tænke i nye baner, når man kigger på hendes cv, der tæller fem børn med tre forskellige mænd og tre forliste ægteskaber.

- Frem og tilbage. Piger fortæller mig, at jeg skal i gang med Huggle. Giver det et forsøg. Det er min nye fremgangsmåde, tweetede den storbarmede realitystjerne.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Huggle er en dating-app, hvor man matcher ud fra steder, hvor man kommer og interesser - altså en dating-app baseret på livsstil.

Det har naturligvis affødt en masse reaktioner fra Katie Prices følgere, der hovedsageligt opfordrer hende til at tage en pause ovenpå den seneste måned begivenheder.

Se også: Barnepige tordner mod sexbombe: Du er afskyelig!

Tweetet er ligeledes faldet den knuste ægtemand Kieran Hayler for brystet. I kølvandet på tweetet har han nemlig lavet en ’Instagram-story’, hvor han har screendumpet Katie Prices tweet og tilføjet en masse knuste hjerter. Det kan ses her.

Katie PriceFoto: Stephen Lock
Katie PriceFoto: Stephen Lock

Tavs efter svinere
Siden sagen så dagens lys har andre realitystjerner meldt sig ind i fejden. Først var det Jemma Lucy, der gav Katie Price en overhaling. Jemma Lucy kaldte Katie Price en kælling og ytrede forståelse for, hvorfor Kieran Hayler var hende utro.

Et par dage efter tjekkede Jemma Lucys veninde og Kieran Haylers ekskæreste Laura-Alicia Summers ind i kampen med et enestående tilbud til den sexglade mand.

Foto: All Over Press Intl. kendte - 6. sep. 2017 - kl. 20:42 Brystbomber skændes så det brager

Ligesom veninden mener hun også, at Katie Price selv bærer skylden for mandens utroskab og fremhæver i samme ombæring, at Kieran Hayler aldrig var hende utro.

Ja faktisk savner hun ham åbenbart stadig. For oveni svineren åbnede hun op for at finde sammen med Kieran Hayler igen, så de kunne få børn sammen.

Se også: Sexbombe-krigen fortsætter: Vil føde utro mands børn

1 af 11 Foto: All Over Press
2 af 11 Foto: All Over Press
3 af 11 Katie Price Foto: Planet Photos
4 af 11 Katie PriceFoto: Stephen Lock
5 af 11 Jemma LucyFoto: All Over Press
6 af 11 Jemma LucyFoto: All Over Press
7 af 11 Katie Price Foto: All Over Press
8 af 11 Jemma LucyFoto: All Over Press
9 af 11 Jemma LucyFoto: All Over Press
10 af 11 Laura-Alicia Summers Foto: All Over Press
11 af 11 Katie Price Foto: Dan Steinberg
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen