Nu starter superstjernernes hemmelige luksus-weekend

114 privatfly og yachts i millionklassen ruller i disse dage ind på Sicilien, hvor Google holder deres årlige Summer Camp. En lukket fest for de rigeste

Katty Perry er allerede blevet spottet på Sicilien, og hun skal efter sigende deltage i festlighederne. Foto: Ritzau Scanpix
Katty Perry er allerede blevet spottet på Sicilien, og hun skal efter sigende deltage i festlighederne. Foto: Ritzau Scanpix

Nær den charmerende kystby Sciacca på den sydlige del af Sicilien ligger luksus-resortet Verdura Resort Sicily.

Normalt et resort, hvor os dødelige også kan få et værelse, men ikke i den kommende weekend.

Der har Googles to ejere, Larry Page og Sergej Brin, lejet hele området. Det er tid til den årlige Google Summer Camp, hvor alverdens superstjerne valfarter til.

Ifølge avisen Giornale di Sicilia har 114 privatfly allerede booket plads i Palermos lufthavn, mens den ene superyacht efter den anden er rullet ind i havnen ved Sciacca.

Superstjerner på listen
Ifølge Forbes er superstjerner som Katy Perry, Orlando Bloom og Harry Styles allerede til stede på resortet, mens der er rygter om, at Bradley Cooper, Tom Cruise, Mark Zuckerberg og Barack Obama vil ankomme.

Superstjernen Katy Perry sammen med manden bag Dreamworks, David Geffen.

Men ingen ud over arrangørerne ved det med sikkerhed. Gæstelisten er nemlig hemmelig, ligesom det også er sparsomt med oplysninger om programmet for de over 300 deltagere.

Der er dog altid også et alvorligt emne på dagsordenen.

VIP-koncert
Tidligere har deltagerne diskuteret feminisme og sportens rolle i den moderne kultur, og i år er det angiveligt klimaforandringerne, der er på dagsordenen.

Allerede tirsdag tyvstartede arrangementet, da Coldplays Chris Martin gav en VIP-koncert ved Valle dei Templi i Agrigento.

En række storslåede templer, der også er på UNESCO's verdensarvsliste.

29 kommentarer
Vis kommentarer