Nu viser 'verdens lækreste fange' sin elskerinde frem

Jeremy Meek fik jokket godt og grundigt i spinaten, da han blev fanget i utroskab på sociale medier. Det resulterede i en skilsmisse fra sin daværende kone. Men nu står han frem med elskerinden hånd i hånd

Jeremy Meek blev kendt som 'verdens lækreste fange' efter at hans forbryderfoto gik viralt tilbage i år 2014. Siden har hans liv ændret sig markant.

Jeremy Meek arbejder som topmodel for store designermærker, og opmærksomheden omkring ham har derfor været stor. Så stor, at selv Topshop-arvingen Chloe Green fik øje på ham.

De to fik hygget sig godt og grundigt i Tyrkiet på en yacht, og Chloe Green delte sågar et billede af dem sammen på sociale medier. Det resulterede i en skilsmisse for Jeremy Meek og hans daværende kone Melissa Meek, som han har et barn med.

- Jeg g ved, der skal to til tango, men hun vidste, at han var gift. Det er utilgiveligt. Hele min verden er faldet fra hinanden. Hvad skal jeg fortælle vores børn? Mit hjerte er knust, fortalte hun dengang til Dailymail.

Se også: Verdens lækreste fange scorede Topshop-arving: Nu skal han skilles

Står frem med elskerinden
Rygterne går på at Jeremy Meek og Chloe Green havde en affære i flere måneder. Dengang holdte de deres forhold skjult, men nu hvor Jeremy går igennem en skilsmisse, står han frem med elskerinden - som formentlig er en kæreste nu!

De to er flere gange blevet set sammen hånd i hånd. Senest på vej ind i en dyr smykkebutik.

Jeremy Meek ses her hånd i hånd med Chloe Green. Foto: Splash News
Jeremy Meek ses her hånd i hånd med Chloe Green. Foto: Splash News
 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen