Numse-blotter til mode-event

22-årige Charlotte Dawson kom noget 'uheldigt' afsted til mode-event i Manchester

Den britiske model og skuespiller-spire, 22-årige Charlotte Dawson havde en noget usædvanlig entre, da hun søndag aften ankom til en mode-event, 'Blue Hues' Summer Evening Style, i Manchester.

Der var glamour dress-code i alle forskellige afskygninger af blåt, og Charlotte Dawson fulgte absolut reglerne, hvad farve angår.

Se også: Ups! Brystvorte stjal showet

Men det særdeles åbne dress drillede, da hun forsøgte at få styr på de flagrende dele, og da hun kom til at bøje sig fremover, var der fuld udsigt til den bare bagdel.

 

 

Charlotte Dawson forsøgte at lave sjov ud af situationen ved skære ansigt, mens hun fik bragt situationen under kontrol.

Se også: 'Glee'-stjerne med en brystsmutter

Intl. kendte - 16. apr. 2015 - kl. 10:50 Hovsa! Reality-stjerne i afslørende brystsmutter

Det er dog ikke den eneste måde, tøsen har gjort sig bemærket på på de seneste. I sidste uge lagde hun et billede på Instagram, hvor hun med nogle veninder inhalerer nityrongenoxid, også kaldet 'lattergas' fra et fyldte balloner.

Det er ikke forbudt at være i besiddelse af i Storbritannien. Det er dog forbudt at sælge det til under 18-årige, hvis der er risiko for, det skal bruges til at misbrug.

9 kommentarer
Vis kommentarer