Nye Cosby-ofre: Han voldtog mig - og ville have telefonsex næste dag

To nye påståede ofre stod fredag frem i New York og anklager nu Bill Cosby for sexovergreb

Indslag: Thea Pedersen

OMNI BERKSHIRE HOTEL, NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): - Slap af. Vi skal bare lave en øvelse.

Sådan husker den 60-årige Dottye tilbage på den nat, hvor skuespiller Bill Cosby indledte og kort efter udsatte hende for regulær voldtægt.

- Jeg havde en kjole på, som han åbenbart havde iklædt mig. Han lænede mig over kommoden, løftede min kjole og voldtog mig. Derefter førte han mig ind på badeværelset gulvet og lagde mig ned og fortsatte, fortalte kvinden, der under overgrebet 1984 var 30 år gammel.

Ærestitlerne falder fra som listen af påståede sexovergreb bliver længere og længere. 
(Foto: AP) Intl. kendte - 30. sep. 2015 - kl. 20:49 Cosby anklages igen: Også af tidligere Mrs. America Dert bliver en hård tørn for Bill Cosby d. 9. oktober. Foto: AP Intl. kendte - 6. aug. 2015 - kl. 11:29 Nu skal Cosby i retten

Bedøvet med en drink og en snurretur
Som om listen ikke lang nok, valgte to kvinder fredag aften dansk tid at stå frem offentligt og melde sig i rækken af Bill Cosbys påståede sexofre.

Det skete på et pressemøde i New York, hvor Ekstra Bladet var tilstede. Her var de flankeret af den kendte kvinderetsadvokat Gloria Allred, der nu samlet set repræsenterer 28 af Bill Cosbys påståede ofre.

- Han havde givet mig en drink, og dernæst drejede han mig rundt. På sekunder fik jeg det dårligt og brækkede mig. Tingene blev slørede, men jeg ved, han tog mit tøj af og smed dem i vaskemaskinen. På en eller anden måde endte jeg på badeværelset, hvor han vaskede mig, forklarede Dottye, der bor i New York og som har valgt kun at offentliggøre sit fornavn.

Gloria Allred skal hegle Bill Cosby igennem for spørgsmål under vidneafhøring i Los Angeles. 
(Foto: Thea Pedersen) Intl. kendte - 6. okt. 2015 - kl. 06:54 Hun skal grille Cosby i retten

Cosby ville have sex i telefonen
Kvinden kendte ifølge egen forklaring Cosby via filmmiljøet og var først blevet inviteret til en audition, hvor han bød hende på en drink.

Kvinden, hvis beretning du kan se i tv-klippet ovenfor, har aldrig anmeldt den påståede voldtægt til politiet. Det var først, da rækken af kvinder sidste år brød ud og fortalte om sexovergrebene fra Bill Cosby, at hun forbandt episoden med, at han havde bedøvet hende. 

Under sin flere minutter lange oplæsning af oplevelsen fortalte Dottye også, hvordan hun ved flere lejligheder sidenhen har mødt Bill Cosby.

- Bill Cosby ringede den næste dag. Ikke for at høre, hvordan jeg havde det, men for at have telefonsex. Han ville have mig til at gøre det med ham i telefonen, men jeg var ikke længere bedøvet af, hvad jeg troede bare var alkohol, lød det.

Bill Cosby skal i dag modvilligt afgive forklaring i en af de mange sager om sexmisbrug, han står anklaget for. (Foto: AP) Intl. kendte - 9. okt. 2015 - kl. 11:01 I dag går det løs: Cosby tvunget til at svare på sex-anklager

Sexkrænket under foto
Den tidligere så populære og vellidte skuespiller står med ryggen mod muren i en af de største sexskandaler i nyere tid. Over 50 kvinder anklager den tidligere Dr. Huxatable for alverdens former for overgreb, der går tilbage fra starten af 1960'erne og helt op til 2010.

Mange af sagerne er dog så forældede, at de aldrig vil kunne føres i retten.

Til stede ved aftenens pressemøde var også Donna Barrett fra Pennsylvania. Også hun anklager nu Bill Cosby for overgreb - dog af en helt anden karakter.

- På et tidspunkt i løbet af dagen den 24. april 2004,  hvor jeg stod ved løbebanen på Universitetet i Pennsylvania. Jeg spurgte en fotograf om at tage et billede af holdet. Fire af os stillede os sammen, da en mand pludselig griber mig bagfra og holder mig fast. Hans arm var på min talje og tvang mig mod sit skridt. Jeg prøvede at gøre modstand men han holdt mig fast, forklarede hun om den 11 år gamle episode.

Se også: Domstol mørklægger Cosby-afhøring

Anklaget for overgreb på mindreårig
Hun forklarede under pressemødet, at hun havde forsøgt at klage og tage sagen op med skolen, som ikke vidste, hvordan de skulle reagere.

Så sent som i sidste uge sad en af Gloria Allreds klienter dog og vidnede for lukkede døre om sine oplevelser med den i dag 78-årige Bill Cosby.

Judy Huth var blot 15 år, da hun blev bedøvet og sexmisbrugt af Bill Cosby på Playboy Mansion i Hollywood. Fordi hun var mindreårig på gerningstidspunktet er hun hidtil den eneste, der juridisk kan lægge sag mod ham. I første omgang er både Huth og Cosbys vidneudsagn om sagen blevet hemmeligholdt. Først i december tager retten stilling til, om dokumenterne skal offentliggøres.

Dert bliver en hård tørn for Bill Cosby d. 9. oktober. Foto: AP Intl. kendte - 6. aug. 2015 - kl. 11:29 Nu skal Cosby i retten

Der er flere endnu...
Ingen af kvinderne har håndfaste beviser for deres beskyldninger mod den fallerede stjerne, som grundet de massive beskyldninger har fået fjernet flere ærestitler.

Den 60-årige Dottye havde dog medbragt en jakke, som hun efterfølgende fik af Bill Cosby ved en anden lejlighed. Hun fremviste jakken - der havde både hendes navn på og titlen 'The Cosby Show' på ryggen. 

- Denne historie er ikke slut. For flere ofre har i dag valgt at stå frem, fordi de har indset, det er vigtigt at dele deres historie og vi ikke ønsker at verden glemmer, hvem denne mand er, lød det indledningsvis fra Gloria Allred ved pressemødet.

Hun understregede, som hun tidligere har gjort også overfor Ekstra Bladet, at der fortsat er flere kvinder, fra andre dele af landet, som hun har kontakt til, og som hun hævder snart vil stå frem med endnu flere beskyldninger.

Hør kvindernes anklager i tv-klippet ovenfor fra dagens pressemøde.

1 af 6 Billedet af Donna Barrett, som beskylder Cosby for ved denne lejlighed at have krænket hende seksuelt ved at hive hende ind mod sit skridt. (Foto: Privat/Thea Pedersen9
2 af 6 Over 50 kvinder beskylder nu Bill Cosby for sexovergreb. (Foto: AP)
3 af 6 55-årige Judy Huth med kvinderetsadvokat Gloria Allred. (Foto: AP)
4 af 6 Forsiden på New York Magazine med 35 af de Cosbys påståede ofre. (Foto: AP)
5 af 6 Under et af Gloria Allreds pressemøder, hvor nye ofre står frem. (Foto: AP)
6 af 6 Kvinden der kun vil kaldes Dottye, men som hævder dig voldtaget af Bill Cosby i 1984. (Foto: Privat/Thea Pedersen)
1 kommentar
Vis kommentarer