Nye oplysninger: Bobbi Kristina fik måske giftig cocktail

Sagsanlæg: Ekskæreste gav Bobbi Kristina Brown en giftig cocktail og holdt hendes hoved under vand

Myndighederne undersøger, om Nick Gordon har haft noget at gøre med Bobbi Kristinas tragiske død. (Foto: AP)
Myndighederne undersøger, om Nick Gordon har haft noget at gøre med Bobbi Kristinas tragiske død. (Foto: AP)

Ekskæresten til den afdøde Bobbi Kristina Brown, Nick Gordon, er blevet anmeldt til myndighederne og beskyldt for at have givet gift til datteren af sangstjernen Whitney Houston.

Ifølge sagsanlægget skal Gordon have givet Bobby Brown en giftig cocktail og have holdt hendes hoved under vand i et badekar i januar, inden den 22-årige datter af poplegenden Whitney og sangeren Bobby Brown faldt i et seks måneder langt koma og siden døde.

Se også: Bobbi Kristinas kæreste efterforskes for forsøg på mord

Bobbi Kristina Brown døde på et hospice den 26. juli som følge af den tilstand, hun havde været i, siden hun blev fundet bevidstløs med hovedet nedad i et badekar 31. januar i år.

Den unge pige, der blot blev 22 år, er stedt til hvile ved siden af sin mor, sangerinden Whitney Houston, der led en lignende skæbne tilbage i 2012.

Den oprindelige anmeldelse af Gordon blev indgivet 24. juni i Fulton i Georgia. I anmeldelsen bliver han beskyldt for at have slået og psykisk mishandlet Bobbi Kristina, ligesom han skal have frastjålet hende omkring 75.000 kroner.

Bobbi Brown er vokset op med Nick Brown som sin adoptivbror. Som unge udviklede deres forhold sig, og de blev kærester. (Foto: AP) Intl. kendte - 25. jun. 2015 - kl. 08:27 Bobbi Kristinas kæreste sigtet: Slog hendes tænder ud

Der skal have fundet et ophedet skænderi sted mellem de to tidligt 31. januar 2014. Gordon var angiveligt stærkt påvirket af kokain og alkohol.

Han skal derefter have 'givet Bobbi Kristina en giftig cocktail, som gjorde hende bevidstløs, og derefter have lagt hende med ansigtet nedad i badekarret', hvilket førte til hendes koma og død.

Myndighederne undersøger stadig omstændighederne for Brown-tragedien, og inden begravelsen blev der foretaget en obduktion, der 'ikke viste en klar, underliggende dødsårsag'.

Whitney Houston og datteren Bobbi Kristina var meget tætte. 
Houston fik fuld forældremyndighed over datteren ved skilsmissen fra Bobbi Brown i 2007. 
(Foto: AP) Intl. kendte - 27. jul. 2015 - kl. 03:42 Whitney Houstons datter død i nat

Whitney Houston mistede på tragisk vis livet i et badekar, hvor hun blev fundet livløs efter et hjertestop, der blev forårsaget af en overdosis.

Se også: Bobbi Kristina-tragedien: Nu er kæresten også indlagt

1 kommentar
Vis kommentarer