Oops: Britney Spears taber håret under koncert

Popsangeren smed en ordentlig lok hår under sit Las Vega-show

Det går vildt for sig, når Britney Spears fyrer sit Las Vegas-show af.

Forleden gik hun så meget til den, at hun tabte et stor blond tot hår, mens hun syngende svingede sig rundt til nummeret 'Piece of Me'.

Se hår-kikset i klippet her

Heldigvis var det en hairextention og ikke hendes eget hår, der faldt af. Og rutineret som den 33-årige sangerinde efterhånden er, dansede Britney bare videre som om intet var hændt. The show must go on, som de siger på de kanter.

Der er også  bikini i kollektionen. (Planet Photos) Intl. kendte - 14. feb. 2015 - kl. 11:46 Lingeri-Britney fræk med fræk på

Siden december 2013 har Britney Spears tre gange om uge optrådt ned sit Las Vegas-show på Planet Hollywood. Og det er ikke første gang, at det går galt for hende på scenen.

Tidligere har hun blandt andet haft problem med en lynlås, der pludselig spang op, og dermed var der frit udsyn til Britnyes bare ryg. En kvik danser fik hurtigt lynet op igen, og så sang Spears videre.

Se lynlås-kikset her

Britney Spears er for tiden dybt forelsket i sin nye kærlighed, Charlie Ebersol.

Britney Spears med kæreste og unger - nu som lykkelig familie. Foto: Facebook Intl. kendte - 4. mar. 2015 - kl. 07:22 Forelsket Britney overrasker kæresten

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere