Osbourne undskylder toilet-kommentar

Spurgte Donald Trump hvem der skulle gøre hans toiletter rene, hvis latinamerikanerne blev udvist

Jeg gør selv mine forpulede toiletter rene, forklarer Kelly Osbourne. Foto: AP
Jeg gør selv mine forpulede toiletter rene, forklarer Kelly Osbourne. Foto: AP

- Hvis du sparker hver eneste latino ud af landet, hvem skal så gøre dine toiletter rene, Donald Trump?

Det spurgte Kelly Osbourne retorisk republikanernes mulige præsidentkandidat om i 'The View' tirsdag, hvor hun gæstede tv-programmet som medvært.

Se også: Sangstjerne giver kælefisk egen Instagram

Donald Trump medvirkede ikke selv i udsendelsen, men det retoriske spørgsmål faldt, da værterne og gæsterne snakkede om rigmandens holdninger og mulige præsidentkandidatur.

Se også: Osbourne hylder afdød komiker med tatovering

Spørgsmålet fik straks hendes måbende medværter, Rosie Perez og Raven-Symoné, til at stoppe Osbourne og sige, at toiletrengøring ikke er de eneste job, der er til rådighed for latinamerikanere i USA.

- Nej, jeg mente det ikke sådan! Jeg ville aldrig mene sådan noget, undskyldte Osbourne straks og blev i slutningen af programmet også taget i forsvar af Rosie Perez.

Se også: Kelly Osbourne tatoveret på skalden

- Kelly Osbourne er på vores side, og min foragt går kun til Donald Trump, lød det.

Alligevel var undskyldningen i studiet ikke nok, og efterfølgende har de sociale medier været rødglødende af raseri over Osbournes kommentar, som mange har fundet racistisk.

Derfor har den 30-årige tv-vært, der er datter af rocklegenden Ozzy Osbourne, nu udsendt en offentlig undskyldning på Instagram:

Se også: Kelly Osbourne vil giftes med farmand

- Jeg vil starte med at sige, at jeg altid tager ansvar for mine handlinger. I denne her specifikke sag vil jeg gerne beklage mit dårlige ordvalg, men jeg vil ikke undskylde, at jeg skulle være racist, for det er jeg ikke, skriver den tidligere realitystjerne og uddyber:

- Jeg er så ulykkelig i dag, og jeg vil ikke komme med lamme undskyldninger. Selv om jeg blev stoppet midt i sætningen af Rosie og derfor ikke nåede frem til min pointe, vil jeg ikke lade hende tage ansvar for mine ord. Jeg skulle have vidst bedre, og at det var live-tv. Jeg har lært en meget værdifuld lektie, siger Osbourne og slutter undskyldningen med at understrege:

- I øvrigt gør jeg selv mine egne forpulede toiletter rene.

 

6 kommentarer
Vis kommentarer