Oscar-kjole til en million stjålet

Lupita Nyong'os meget omtalte kjole er blevet hugget fra det hotelværelse, hvor skuespilleren boede i forbindelse med Oscar-showet

Lupita Nyong'o vandt sidste år en Oscar for sin rolle i storfilmen '12 Years A Slave'. I år løb hun med opmærksomheden på den røde løber. (Video: AP)

Lupita Nyong'o strålede om kap med de 6000 ægte perler på hendes hvide drøm af en Calvin Klein-kjole, da hun natten til mandag ankom til årets Oscar-brag.

Modeeksperter verden over faldt i svime over den flotte kreation, og Nyong'os designerkjole er åbenbart så attraktiv, at den er værd at gøre sig til kriminel for.

Filmnyheder Disse to Oscar-kjoler får seks stjerner

Tidligere på ugen blev kjolen, der har en værdi af en million kroner, stjålet fra Lupita Nyong'os hotelværelse. Det bekræfter hotellet The London West Hollywood til netstedet TheWrap.

- Det er en meget uheldig situation, og vi samarbejder med politiet om sagen, udtaler en talsperson fra hotellet.

Politiet i filmbyen modtog onsdag anmeldelsen om, at kjolen var væk. Det bekræfter William Nash fra politiet i West Hollywood overfor Los Angeles Times.

Intl. kendte Dyre damer i luftige Oscar-kjoler

Han bekræfter dog ikke officielt, at der er tale om Lupita Nyong'os kjole, men siger, at der på hotellet efterforskes et tyveri af en kjole.

Der er endnu ikke foretaget nogen anholdelser i sagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer