Pamela blev misbrugt: Playboy reddede mit liv

Pamela Anderson bor nu i Frankrig med sin football-kæreste

Pamela Anderson og Playboy har en lang historie, som du kan få her.

Pamela Anderson er overbevist om, at det reddede hendes liv at blive tilknyttet Playboy, som hun har været på forsiden af hele 14 gange.

De flotte billeder og den venlighed hun mødte på blandet - ikke mindst af bossen, Hugh Hefner - hjalp hende til at komme videre, efter hun havde fået en meget hård start på livet.

- Jeg blev misbrugt som barn af en ond, kvindelig babysitter, der ikke længere er i live. Og mine første erfaringer med mænd var mod min vilje, forklarer hun om den seksuelle misbrug, hun blev udsat for som helt ung, fortæller den 50-årige skuespiller og model til ugebladet US Weekly.

I det eksklusive interview fortæller hun også, at hun var 'smerteligt genert' som barn, men at dét ændrede sig, efter hun kom i Playboy første gang i 1989.

- Playboy gjorde mig stærk. Det reddede virkelig mit liv. Jeg var fanget i mig selv og havde behov for at slippe mig selv fri. Playboy var et gennembrud for mig. Dér mødte jeg aktivister, kunstnere og gentlemen. Det har været et sjovt og vildt liv.

På forsiden 14 gange. Foto: All Over Press
På forsiden 14 gange. Foto: All Over Press

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

'Jeg ringer til Hef'
Pamela bor nu det meste af året i Frankrig med kæresten, footballspilleren Adil Rami.

- Hollywood er svær. Ikke mit favoritsted i verden, men det er forretning, og hvis det er det, du ønsker, så spiller du spillet. Jeg er lykkelig for at bo i Frankrig nu.

Intl. kendte - 17. aug. 2015 - kl. 06:51 Pamela raser mod ny Baywatch

Pamela og med sin mentor, Hugh Hefner. Foto: All OVer Press
Pamela og med sin mentor, Hugh Hefner. Foto: All OVer Press
 

Årsagen til hendes anstrengte forhold til filmbyen er også, at hendes mentor, Hugh Hefner, ikke er der længere. Han døde sidste år.

- Jeg har haft mænd, der sagde: 'Kom til mit hotel. Så giver jeg dig en audition. Kommer du ikke, vælger jeg bare pigen på den anden side af gangen'.

- Andre har sagt: 'Pamela, kom og gør mig selskab til mig i jacuzzien, så får du 100.000 dollars'. Så ville jeg svare, at det vist drejer sig om mere end jacuzzi. Jeg ringer til Hef...

Intl. kendte - 28. aug. 2015 - kl. 13:48 Pamela på vej til at blive helt rask

12 kommentarer
Vis kommentarer