Pamela: Han tog nøgenbilleder af mig

Pamela Anderson beskylder Rick Salomon for at afpresse hende med nøgenbilleder

Pamela Anderson havde ingen rosende ord til overs for eksmand Rick Solomon da hun forlod retssalen i Los Angeles. (Video: Splash)

Über-bimboen Pamela Anderson har igen forsøgt at få et permanent tilhold i tre år sat i værk mod sin eks-mand, Rick Salomon.

Men retten i Los Angeles har i stedet forlænget det midlertidige tilhold med den forklaring, at det ikke er lykkedes Playboy-veteranen personligt at overdrage eks-manden papirerne med kendelsen.

Verden på vrangen - 14. feb. 2015 - kl. 12:14 TV: Har brugt en formue på at ligne Pamela Anderson

Det gør Pamela godt og grundigt træt af det hele.

Chikanerer mine børn
- Han har gjort alt for at slippe for at få papirerne. Jeg indsendte skilsmisse-papirerne i februar, og siden da har han flyttet rundt, sagde hun udenfor retssalen forleden.

Pamela sagde ligeledes, at Rick Salomon chikanerer hendes børn og har taget nøgenbilleder bag hendes ryg, som han nu bruger til at afpresse hende.

Pamela luftede bagdelen foran eks-manden, da hun var i København i sommer.(Foto: Bulls)
Pamela luftede bagdelen foran eks-manden, da hun var i København i sommer.(Foto: Bulls)
 

- Han har sendt nogle nøgenbilleder af mig til min  chauffør, som jeg ikke vidste, han havde taget. Nu bruger han dem til at afpresse mig.

Ingen romantik
Spurgt, om der var en mulighed for genforening, som der har være to gang tidligere, svarede blondinen:

Se også: Pamela som pivfræk kalenderpige

Se også: Pamela udsat for brandattentat fra nøgen mand

- Nej tak. Der var ingen romantik involveret alligevel. De få gange, vi var romantiske, tog han billeder, uden at jeg vidste det. Da han klippede mit hår, beholdt han det. Jeg fandt håret i en pose i et skab. Han er besat af berømmelse, besat af alle de forkerte ting. Jeg vil bare lægge alt det her bag mig. Ikke andet.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere