Pamela vil servere kødfri kost til kriminelle

Den tidligere 'Baywatch'-stjerne og dyreelsker Pamela Anderson lover at servere mad for fængselsfanger, hvis menuen bliver vegetarisk

Få et samlet tilbageblik på Pamela Andersons liv

Hvis man er en af de flere millioner seere, der har set et afsnit af den amerikanske hitserie 'Baywatch', så er det ikke svært at genkalde sig et billede Pamela Anderson, der let og uforstyrret løber ned af stranden iført sin ikoniske røde badedragt.

Den 48-årige Pamela Anderson er i dag rykket væk fra stranden og vil i stedet ind i de amerikanske fængsler.

Pamela på forsiden af det sidste Playboymed helt nøgne damer. (Foto: Playboy) Intl. kendte - 4. mar. 2016 - kl. 06:02 Pamela ked af Folde ud-fri Playboy

I et nyt brev til dyrevelfærdsorganisationen PETA skriver skuespilleren ifølge NZ Herald, at hun med glæde vil hjælpe med at kokkerere måltider til de indsatte i New York Citys fængsler, så længe maden ikke indeholder kød.

Det er ikke første gang, at Pamela slår et slag for PETA og kødfri kost. (Foto: Zuma Press)
Det er ikke første gang, at Pamela slår et slag for PETA og kødfri kost. (Foto: Zuma Press)
 

- Hvis fængslerne i New York følger eksemplet fra Arizona og begynder at servere en kødfri kost, så vil jeg med glæde hjælpe til med både at lave maden og servere den for de indsatte, fortæller Pamela Anderson i brevet til PETA ifølge NZ Herald.

Se også: Pamela Anderson efter voldtægter: - Dyrene reddede mig

'Baywatch'-stjernens ihærdige forsøg på at gøre kosten i fængslerne kødfri bliver dog ikke mødt med stor entusiasme fra New York Citys politikere.

- Vi har stor respekt for PETAs arbejde, men der er nok større sandsynlighed for, at jeg er med som skuespiller i genindspilningen af 'Baywatch', siger New York Citys guvernør, Andrew Cuomo, ifølge NZ Herald.

Pamela Anderson har været vegetar siden teenageårene, men lever i dag som veganer.

Se også: Pamela smider igen tøjet for PETA
Dronningen af Playboy, Pamela Anderson, sammen med Kong Hefner. 13 gange har Pamela været på forsiden af bladet. Foto: All Over Press Kendte Top 20: Her er de pivfrækkeste Playboy-babes

15 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere