Paris Hilton betalt for dødsjoke

Hotelarvingen fik angiveligt milliongage for at skrige og græde i ondskabsfuld joke

Paris Hilton er en bedre skuespiller, end hun får kredit for.

Det amerikanske sladder-site TMZ har nemlig afsløret, at hotelarvingen er fuldstændig 'med på' joken, hvor hun er tæt på at styrte med et privatfly.

Det er ikke gratis at lave sjov med Paris Hilton. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 1. jul. 2015 - kl. 08:44 Paris Hilton sagsøger for dødsjoke

I går forlød det ellers fra den stenrige kendis, at hun ville lægge sag an mod det egyptiske talkshow, der lod som om, flyet med Paris Hilton ombord ville styrte til jorden. (Se tv-klippet med joken øverst)

Paris Hilton hader at flyve og hendes største frygt er at dø i et flystyrt. (Foto: AP) Intl. kendte - 29. jun. 2015 - kl. 12:05 Ond prank? Paris Hilton tror hun skal dø i flystyrt

Ikke førstevalg
TMZ har fået fat i dokumenter, der viser, at den egyptiske produktion bag den ondskabsfulde spøg har fisket efter kendisser, der ville medvirke. Og Paris Hilton - viser det sig nu - var slet ikke produktionens førstevalg.

Egypterne sendte i marts angiveligt tilbuddet til flere repræsentanter for andre amerikanske kendisser, hvor de blev tilbudt store summer for at deltage i joken.

'Vi vil lade som om, noget går galt, og vil bede alle passagerer om at hoppe ud af flyet. Selvfølgelig vil der være panik, og vi vil have faldskærmsudspringere i forklædning om bord', lyder plottet ifølge de opsnappede dokumenter.

'Vi vil filme de sjove reaktioner fra vores kendis-gæster, når de frygter at skulle hoppe ud af flyet', fortsætter det i manuskriptet.

Kilder fortæller til det amerikanske site, at kendisserne blev tilbudt aflønning i millionklassen.

Det er ikke første gang, Paris Hilton 'narrer' sit publikum. Her faker hun en orgasme på scenen under en optræden i marts.

15 kommentarer
Vis kommentarer