Paris Hilton har fået kæmpe-kasser

Den 33-årige rigmandsdatter har fået vokseværk

Der er sket noget med Paris Hilton. Eller i hvert fald med hendes barm. Den superslanke hotel-arving og tidligere reality-stjerne strutter mere end nogensiden.

Hendes slanke krop har hidtil været flankeret af et par små velsiddende Gajoler, men på et af de nyeste billeder, 33-årige Hilton har lagt på Instagram af sig selv, er hun pludselig udstyret med et par kæmpe-kasser.

Her kan du se Paris vise de nye forlygter frem på fotoshoot

Intl. kendte Paris Hilton kommer til Danmark

Så 'flad' var Paris Hilton i 2014. (Foto: AP)
Så 'flad' var Paris Hilton i 2014. (Foto: AP)

På det seneste selfie, som Paris Hilton har taget i tirsdags, er hun kun iført en halvåben badekåbe, og det er her den fyldige barm kan ses. Spørgsmålet er så, om den er ægte eller manipuleret.

Det voluminøse og vovede billede er taget i forbindelse et fotoshoot for Hiltons kosmetik og accessories-serie, hvor superkendissen har taget sine følgere med bag kameraet.

Paris Hilton er ud over at være stinkende rig blevet berømt for at date utallige fyre. Hun har blandt andet været kærester med Nick fra Backstreet Boys, forlovet med modellen Jason Shaw og grækeren Paris Latsis, og Benji Madden. Senest er den blonde skønhed blevet kædet sammen med den kun 18-årige australier Jordan Barrett.

Intl. kendte Paris Hilton i sexet bondage-lingeri

1 kommentar
Vis kommentarer