Paris Hilton på Tinder: Udvalget er skuffende

Berømtheden indrømmer, at hun er på Tinder, men at hun endnu ikke har fundet en, der er god nok til hende

Paris Hilton indrømmer, at hun er på Tinder. (Foto: All Over)
Paris Hilton indrømmer, at hun er på Tinder. (Foto: All Over)

Dating-appen Tinder bliver flittigt brugt af mænd og kvinder over hele verden. Og det gælder også blandt de kendte.

Realitystjerne og arving Paris Hilton indrømmer, at hun er iblandt de mange, der en gang imellem logger på Tinder. Men indtil videre er hun kun blevet skuffet.

- Jeg går på Tinder, når jeg keder mig, fordi mine venner også gør det. Jeg synes, det er sjovt at se, om jeg kan finde nogen, jeg kender. Men jeg finder aldrig nogen, der er lækre, siger hun til Capital FM.

Paris Hilton smider toppen - se billederne herunder. (Foto: AP) Intl. kendte - 12. mar. 2015 - kl. 10:53 Topløs Paris Hilton hygger med blød bjørn Hilary Duff har kun datet kendte fyre. (Privatfoto) Intl. kendte - 1. maj. 2015 - kl. 07:28 Hollywood-babe går efter ukendte mænd

Bruger kusinens navn
Hvis interesserede mænd skulle få lyst til at give Paris Hilton et like på Tinder, får de dog ikke meget ud af at søge på hendes navn.

Den 34-årige berømthed fortæller nemlig, at hun bruger sin kusines, Farrah Aldjufries, navn og foto i stedet for sit eget.

- Det er min kusine, og hun slår mig sikkert ihjel. Jeg har et billede af hende, mig selv og en anden pige, så de ved ikke, hvem det er, for jeg bruger hendes navn. Undskyld, Farrah!, siger Hilton til Capital FM.

Paris Hilton smider toppen - se billederne herunder. (Foto: AP) Intl. kendte - 12. mar. 2015 - kl. 10:53 Topløs Paris Hilton hygger med blød bjørn

Paris Hilton stoppede sidste år forholdet med modellen River Viiperi, efter de havde været sammen i knap to år.

Hun har for nyligt relanceret sin musikkarriere med sin nye singe  'High Off My Love'.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

1 af 2 (Foto: All Over)
2 af 2 Paris Hilton indrømmer, at hun er på Tinder. (Foto: All Over)
4 kommentarer
Vis kommentarer