Pivfræk Britney indtager spillebyen

Pop-prinsessen har skrevet kontrakt om 50 Las Vegas-koncerter i såvel 2014 som '15

Det kan godt være, at hendes seneste album har fået en lunken modtagelse af såvel kritikere som pladekøbere, men Las Vegas ruller alligevel den røde løber ud for Britney Spears, der den 27. december starter et to års engagement med The Planet Hollywood Resort & Casino i spillebyen.

Den 32-årige pop-prinsesse har underskrevet en kontrakt på 50 shows i såvel 2014 som '15, og på repertoiret vil stå både velkendte hits samt endnu knapt så kendte sange fra de senere plader.

Se også: Britney Spears på katastrofekursSe også: Britney: Smølfine er helt færdigSe også: Britney Spears smadrer sig selvSe også: Britney bruges til at skræmme pirater

Showet vil foregå i en relativ lille sal med en natklub-atmosfære, og der vil være servering ved bordene, mens frøken Spears ruller sig ud på scenen.

 

Planet Hollywoods præsident, David Hoenemeyer, har store forventninger til Britneys besøg og siger, at hun har flere tilhængere end nogen anden musiker for tiden i Las Vegas.

- Hun når alle aldersgrupper, og det reflekteres i billetslaget. Det er virkelig stort for os at have en stjerne af hendes kalibber til at optræde hos os, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer