Pivfræk sangerinde afslører: Jeg er biseksuel

Rita Ora erklærer sig 50/50 i sin seksuelle orientering

Rita Ora skifter lidt imellem at være sangerinde og model.
Rita Ora skifter lidt imellem at være sangerinde og model.

Sexede Rita Ora, der giver koncert i Vega 27. maj, afslører nu, at hun er biseksuel.

Det sker i forbindelse med udsendelsen af en nye single, 'Girl', hvor hun får hjælp af kollegerne Cardi B, Charli XCX og Bebe Rexha.

Nummeret anses allerede som et bidrag til LBGT-bevægelsen, der er de engelske initialer for lesbiske, bøsser, biseksuelle og kønsskiftede.

Intl. kendte Grace Jones flasher babserne

I sangen synges bl.a. linjen 'I just wanna kiss a girl', og det er jo ikke til at misforstå.

Hør sangen her

 

I et interview med People magazine bliver den 27-årige sangerinde spurgt, om teksten har noget at gøre med hendes egen seksualitet, og svaret lød:

- Jeg vidste, at folk ville se på det på den måde. Jeg sagde det, fordi jeg kan. Det er sådan en 50/50. Jeg siger ikke, det er 70/30. Jeg er 50/50. Jeg skjuler ikke, hvem jeg er. Ønsker jeg at gøre det så gør jeg det. Det er bare sådan, det er.

 

 

Den britiske sangerinde Rita Ora blev som 14-årig seksuelt misbrugt af en 12 år ældre mand. (Foto: Eyevine) Intl. kendte Kendt sangerinde blev seksuelt misbrugt som barn

Hun skrev faktisk sangen for to år siden, men der skete først rigtigt noget, da Charli XCX hørte den. Hun kaldte 'Girl' et 'fucking hit'. Hun ville være med.

Så kom de to andre piger også til, og fredag kom singlen i handelen.

For Rita Ora repræsenterer 'Girl' et ønske om at leve livet, som man ønsker - og 'den er uden tvivl det mest ærlige, jeg nogensinde har været i en sang'.

Rita Ora vil passes og plejes. (Foto: All Over) Intl. kendte Rasende X Factor-babe vil passes og plejes

40 kommentarer
Vis kommentarer