Pizza-bud misbrugte kendis-telefonnummer

Den numserystende stjernerapper Iggy Azalea er rasende over, at hendes private mobilnummer misbruges efter pizzabestilling

Der er sikkert mange mænd, der gerne ville dele en pizza med Iggy Azalea. Her ses godten på den røde løber til søndagens Grammy-uddeling. (Video: Splash)

Se også: Røvgodt år for store bagdele

Jennifer Lopez og Iggy Azalea gav den gas i nat. Foto: AP Event & Kultur - 24. nov. 2014 - kl. 12:02 Iggy og JLo's røvryst skulle censureres

Pizza-firmaet 'Papa John's' har fået en dårlig sag på halsen, efter den verdensberømte rapper Iggy Azalea havde en uheldig oplevelse i forbindelse med en pizza-bestilling.

Pizzaen blev leveret som planlagt og var efter sigende ganske udmærket. Problemet var de efterfølgende talrige beskeder fra pizzabuddets familie, venner og bekendte, der efterfølgende blev sendt til Azaleas mobiltelefon.

Iggy Azalea i blåt på den røde løber til weekendens Grammy-uddeling. (Foto: AP)
Iggy Azalea i blåt på den røde løber til weekendens Grammy-uddeling. (Foto: AP)
 

Det glade pizzabud havde nemlig tilsyneladende været så benovet over at have leveret pizzaer til en popstjerne, at han havde delt gavmildt ud af rapperens private telefonnummer til blandt andet sin bror, der sendte flere fan-beskeder til rapperen.

Efterfølgende er Azalea sprunget til tasterne og angrebet 'Papa John's' pizza på Twitter, hvor hun kræver en forsikring om, at de begynder at tage datasikkerhed en hel del mere alvorligt, hvis de vil undgå at skulle en tur i retten.

Azalea får et kærligt klap i måsen af kollegaen Jennifer Lopez. (Foto: AP)
Azalea får et kærligt klap i måsen af kollegaen Jennifer Lopez. (Foto: AP)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere