Politiet bekræfter: International stjerne udvist af Danmark

Københavns Politi bekræfter, at den amerikanske rapper har fået et indrejseforbud i Danmark

Her giver rapperen fingeren til politiet, mens han sidder på bagsædet i politibilen.

Det har været noget af en koncertoplevelse i Danmark for den skandale-ramte rapper Lil Pump.

Efter sin optræden i Store Vega tirsdag blev den 18-årige mand med det borgerlige navn Gazzy Garcia anholdt af dansk politi, og nu udtaler han sig selv om sagen på sin Instagram-profil, hvor han har filmet sig selv i sit privatfly.

- Vi er bandlyst fra Danmark. Jeg er skideligeglad. Jeg tog lige fra Danmark til New York, og nu tager jeg tilbage til Norge, siger han og henviser til den koncert, som han torsdag aften skal spille i nabolandet.

Men selvom han nu ikke virker til at være velkommen i Danmark længere, holder det tilsyneladende ikke den farverige stjerne tilbage.

- Jeg er ikke oppe at køre over, at jeg er bandlyst fra Danmark. Jeg er virkelig fuldstændig ligeglad, bitch. Jeg kommer tilbage alligevel, bitch, siger han på videoen.

Københavns Politi bekræfter, efter rapperen selv har udtalt over for Ekstra Bladet, at Lil Pump har fået et indrejseforbud i to år.

De ønsker dog ikke at fortælle nærmere om årsagen til udvisningen - hvem ved, måske indtil Lil Pump selv deler det på de sociale medier.

Der er dog, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, ingen ved navn Gazzy Garcia, der er blevet fremstillet i grundlovsforhør, så det tyder på en såkaldt administrativ udvisning via Udlændingenævnet.

Se også: International rapstjerne anholdt i København: Dansk politi bekræfter

Allerede tirsdag bekræftede vagtchefen i Københavns Politi anholdelsen, da Ekstra Bladet fremlagde en video, hvor rapperen sidder i en bil med uniformerede betjente.

 - Nu har han selv lagt videoen op på nettet. Og vi kan bekræfte, at han kortvarigt har været anholdt i løbet af i dag, sagde Henrik Svejstrup.

Efterfølgende opholdt Lil Pump sig i Kastrup Lufthavn, mens hans danske advokat, Jesper Storm Thygesen, prøvede at hitte rede i sagen.

Den 18-årige mand  har tidligere haft problemer med politiet. Senest har han affyret en pistol i Miami. Foto: AP
Den 18-årige mand har tidligere haft problemer med politiet. Senest har han affyret en pistol i Miami. Foto: AP
 

Udvist fra Danmark
Lil Pumps amerikanske advokat kontaktede nemlig Jesper Storm Thygesen.

- Vi havde en aftale med hans amerikanske advokat om, at vi skulle køre ud til lufthavnen for at finde ud af, hvad der foregik. Da vi kom ud til lufthavnen, fik vi talt med en fra crewet, ikke Lil Pump selv, siger Jesper Storm Thygesen, som ikke selv var derude.

Onsdag fortalte advokaten:

- Så vidt jeg foreløbigt er orienteret, er han administrativt udvist. Men det er uvist, om det kun gælder Danmark, eller det gælder EU. Hvis det gælder EU, så har det omfattende konsekvenser, i og med at han er på turné, siger han.

De har dog ikke været mere detaljeret inde over.

- Der har været et møde mellem os, og vi har ikke rigtig foretaget os noget efter det møde, siger Jesper Storm Thygesen, der er ude af sagen nu.

Se også: Advokat: Lil Pump sidder fast i dansk lufthavn

Er 'skideligeglad'
Det vides ikke, hvorfor rapperen i første omgang blev anholdt, men ifølge TMZ drejede det sig om, at Lil Pump blev taget med hash på sig, og da politiet ville tage ham med til en snak, gav han en 'fuckfinger' til betjentene som forlængede hans ophold bag tremmer, inden han betalte en bøde for besiddelse og tog mod lufthavnen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Lil Pumps manager, men det har ikke været muligt.

136 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!