Politiet går ind i sag om 'Gossip Girl'-voldtægt

Skuespillerinden, der mandag anklagede Hollywood-stjernen Ed Westwick for voldtægt, lægger nu handling bag sine ord

Ed Westwick bliver nu undersøgt af politiet. Foto: All Over Press
Ed Westwick bliver nu undersøgt af politiet. Foto: All Over Press

Se også: Endnu en Hollywood-stjerne anklages for voldtægt

Skuespiller Kristina Cohen, der mandag i et langt og detaljeret Facebook-opslag anklagede Hollywood-stjernen Ed Westwick for voldtægt, har nu været en tur på den lokale politistation i Hollywood og anmeldt skuespilleren til politiet, der ifølge Los Angleles Times har påbegyndt en efterforskning af sagen.

Det er den såkaldte 'Sex crime unit' hos LAPD, der står for efterforskningen. Det skriver Los Angeles Times

LAPD har ikke nævnt Ed Westwick ved navn, men bekræfter i følge mediet Deadline, som People Magazine refererer, at de undersøger en sag, der minder umiskendeligt meget om Kristina Cohens.

- Den mistænkte tvang offeret til at have seksuelt samkvem i sit hjem for tre år siden, står der blandt andet i politirapporten.

Ifølge Kristina Cohens beskrivelse, blev hun for tre år siden voldtaget af sin populære kollega, da hun sammen med sin daværende kæreste - en unavngiven producer - var på besøg i Westwicks hjem.

Ifølge Kristina Cohen forgreb Westwick sig på hende på et tidspunkt, hvor hun tog en lur i et gæsteværelse. Hun vågnede op med Westwick ovenpå sig, hvorefter han voldtog hende.

I opslaget beskriver hun, hvordan hun gik i chok både i situationen og bagefter, og at hun ikke tidligere har talt om episoden eller meldt Westwick til politiet, fordi hun var et sted i livet, hvor hun ikke kunne overskue konsekvenserne af at stå frem med en historie af den karakter.

Desuden var hendes mor alvorligt kræftsyg og døde tre måneder efter episoden.

Kristina Cohens søster Catalina Colgate samt Cohens nære ven Blaise Godbe Lipman har begge oplyst, at Kristina fortalte dem om overgrebet umiddelbart efter, det angiveligt fandt sted i februar 2014.

 

 

Ed Westwick er for tiden aktuel i BBC-serien 'White Gold'. Foto: All Over Press
Ed Westwick er for tiden aktuel i BBC-serien 'White Gold'. Foto: All Over Press
 

Cohen har fortalt, at hun har været meget i tvivl om, hvorvidt hun skulle stå frem, men at hun har valgt at gøre det, for at andre i samme situation ikke skal føle sig alene.

I et opslag delt på Twitter og Instagram nægter Westwick sig skyldig og hævder, at han aldrig har mødt Kristina Cohan og ikke engang ved, hvem hun er.

LAPD undersøger netop nu også anklager mod den skandaleramte filmboss Harvey Weinstein, der den seneste tid er blevet anklaget for blandt andet voldtægt og sexchikane af talrige Hollywood-skuespillerinder.

Den omfangsrige skandalesag har været startskuddet til det verdensomspændende #meetoo-fænomen, hvor kvinder og mænd står frem med oplevelser, hvor de er blevet krænket.

Samfund - 8. nov. 2017 - kl. 15:44 #MeToo: Disse mænd beskyldes for overgreb

Se også: Endnu en Hollywood-stjerne anklages for voldtægt

Ed Westwick sammen med resten af 'Gossip Girl'-holdet - her fotograferet i forbindelse med sæson tre. Foto: All Over Press
Ed Westwick sammen med resten af 'Gossip Girl'-holdet - her fotograferet i forbindelse med sæson tre. Foto: All Over Press
 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen