Popdronning bliver mor til tvillinger

Madonna har netop adopteret to piger fra Malawi og kan nu kalde sig mor til seks børn.

Den 58-årige popdronning er nu mor til seks børn - heraf fire adopterede. Foto: All Over
Den 58-årige popdronning er nu mor til seks børn - heraf fire adopterede. Foto: All Over

Madonna har netop udvidet børneflokken fra fire til seks.

Efter mange forlydender om en forestående adoption bekræfter den 58-årige sangerinde nu på Instagram, at hun har adopteret to piger fra Malawi.

- Jeg kan officielt bekræfte, at jeg har afsluttet processen med at adoptere tvillingsøstre fra Malawi, og jeg er mere end lykkelig over, at de nu er en del af vores familie, skriver hun.

- Jeg er dybt taknemmelig for alle dem i Malawi, der har hjulpet med at gøre det muligt. Også tak til mine venner, familie og mit meget store team for al jeres støtte og kærlighed, skriver sangerinden og beder medierne om at respektere familiens privatliv.

Madonna er ikke blevet mere genert med årene. Foto: All Over Intl. kendte - 13. jan. 2017 - kl. 19:02 Madonna viser sin barberede mis

Madonna har datteren Lourdes på 20 år fra forholdet med fitnesstræneren Carlos Leon og sønnen Rocco på 16 år fra ægteskabet med filminstruktøren Guy Ritchie.

Mens Madonna stadig var gift med Ritchie, adopterede parret drengen David Banda i efteråret 2006.

I 2008 gik de fra hinanden, og året efter adopterede Madonna pigen Mercy James alene.

Begge børn, der i dag er 11 år, kommer lige som deres nye søstre oprindeligt fra Malawi.

Rygterne om den nyeste adoption startede i slutningen af januar, men Madonna dementerede på daværende tidspunkt alt.

- Jeg var i Malawi for at tjekke op på et børnehospital og andet velgørenhedsarbejde. Rygterne om adoption er ikke sande, sagde hun i en erklæring til blandt andre The Guardian.

Madonna ved Grammy Awards i 2015. Foto: AP/John Shearer Intl. kendte - 27. jan. 2017 - kl. 07:14 Madonna afviser adoptionsrygter: Ingen børn på vej

I tirsdags bekræftede de malawiske myndigheder dog adoptionen over for nyhedsbureauet Reuters, og nu har "Secret"-sangerinden så endelig gjort det samme.

13 kommentarer
Vis kommentarer